Când cotele de TVA se schimbă peste noapte... cum supraviețuim fără să greșim? Sesiune aplicată alături de Delia Cataramă. Vezi agenda și participă →
mirei2012 a scris:
catalin1980 a scris:
mirei2012 a scris:
catalin1980 a scris:
Eu nu stiu sincer cum raspundeti voi instant si bine,la unele grile care chiar necesita concentrare maxima.Aveti procesor I5
Unii au cam mancat cartile....din pacate in ultimul an n-au prea avut ce manca...de calitate...s-au adaptat la ce-au avut
Ii vedem noi la examennn
In conditii de examen concura foarte multe lucruri....nu reflecta intotdeauna capacitatea si cunostintele unei persoane.
Toti cei care au studiat anul acesta si alti ani merita toate laudele pentru ca efortul lor a fost considerabil
La cei care au intrat a cam reflectat,ca altfel....
Nu vi s-a parut ca efectul particular ar reprezentarii (art. 969) e cam degeaba...cine e prost sa mosteneasca prin reprezentare cand poate mosteni in nume propriu...cunoscand faptul ca nu poate reprezenta daca nu are vocatie generala de a mosteni in nume propriu...zic prostii?
catalin1980 a scris:
mirei2012 a scris:
In conditii de examen concura foarte multe lucruri....nu reflecta intotdeauna capacitatea si cunostintele unei persoane.
Toti cei care au studiat anul acesta si alti ani merita toate laudele pentru ca efortul lor a fost considerabil
La cei care au intrat a cam reflectat,ca altfel....
Asta n-a insemnat insa ca cel/a al 201-lea a fost mai putin pregatit.
mirei2012 a scris:
Nu vi s-a parut ca efectul particular ar reprezentarii (art. 969) e cam degeaba...cine e prost sa mosteneasca prin reprezentare cand poate mosteni in nume propriu...cunoscand faptul ca nu poate reprezenta daca nu are vocatie generala de a mosteni in nume propriu...zic prostii?
D moare, lasă 2 copii (C1 și C2).
C1 este nedemn să culeagă ce lasă D. Cu toate acestea copilul său, N1, culege prin reprezentare moștenirea lui D.
Ulterior lui C1 i se mai naște un copil N2.
N1 va raporta la decesul lui C1 ceea ce a cules prin reprezentare de la D (desigur în cazul în care sunt îndeplinite condițiile prev. de art. 969 C.c.). Asta deoarece ar fi fost incorect ca N2 să fie dezavantajat doar pentru că nu s-a născut într-un moment potrivit încât să vină și el la moștenirea lui D.
Acesta este rostul lui 969 C.c. să înlăture o inechitate. Nu cred că există cale de eludare.