Când cotele de TVA se schimbă peste noapte... cum supraviețuim fără să greșim? Sesiune aplicată alături de Delia Cataramă. Vezi agenda și participă →
mirei - in legatura cu grila cu persoana vatamata - daca aceasta decedeaza in urma faptei prevazute de legea penala - nu poate dovedi a si b, dar poate dovedi c- nu a sav el fapta, sau d sau e si atunci poate fi achitat, eu nu inteleg raspunsul la grila cum adica daca a murit persoana vatamata sa nu-ti mai poti dovedi nevinovatia?
ROXYMARIC a scris:
mirei - in legatura cu grila cu persoana vatamata - daca aceasta decedeaza in urma faptei prevazute de legea penala - nu poate dovedi a si b, dar poate dovedi c- nu a sav el fapta, sau d sau e si atunci poate fi achitat, eu nu inteleg raspunsul la grila cum adica daca a murit persoana vatamata sa nu-ti mai poti dovedi nevinovatia?
Poate solicita continuarea numai pentru anumite motive care nu ii dau scaparea ca ar putea sa nu fi fost el...ca fapta nu e prevazuta...etc. E limpede ca a savarsit-o doar ca a fost amnistiata s-a prescris etc...
Inculpatul solicita pentru a fi scos de sub urmarire sau sa fie achitat...adica pentru motivele art. 10 a-e...care sunt mai avantajoase decat cele pentru care a fost el scos de sub urmarire sau a fost incetat procesul....
Ma pricep si eu la explicat mai mult de o gramada....ideea este ca inculpatul este la impuse si nu la libere...vinovatia nu se mai pune in discutie pentru ca s-a decis cand a fost scos de sub urmarire sau i-a fost incetat procesul...vrea sa demonstreze ce nu se mai poate...de aceea cred ca este si intotdeauna...cuvant magic si periculos in grile