marius07 a scris:
In ipoteza in care pers. condamnata beneficiaza de intrerup. exe. ped. , iar la expirarea duratei pt care a fost dispusa masura nu se mai prezinta la locul de detinere sustragandu-se de la executare , fiind data in urmarire generala , termenul de prescriptie a exe. pedepsei :
a)se va cacula prin raportare la ped. stabilita prin hot. de condamnare
b)se stabileste prin rapor. la durata ped care a mai ramas de executat.
c)se va calcula avandu-se in vedere si perioada de timp scursa anterior intreruperii exe. pedepsei
a
În cazul în care făptuitorul aplică mai multe lovituri victimei întrucât aceasta nu dorea să-l însoțească într-un loc anume, iar după ce victima se prăbușește la pământ o deposedează de ceas, deși inițial nu manifestase această intenție, se va reține:
a. o infracțiune de lovire sau alte violențe în concurs cu infr. de furt;
b. o infr. de talharie;
c. o infr. de lovire sau alte violențe în concurs cu infr. de tâlhărie.
mirei2012 a scris:
Si desigur calvarul vietii mele...tainuirea
Infractiunea de tainuire
a. se poate retine in concurs cu favorizarea infractorului raportata la aceeasi infractiune
b. se poate retine chiar daca infractiunea din care provine bunul nu este o infractiune contra patrimoniului
c. nu se poate retine daca infractiunea din care provine bunul se urmareste la plangerea prealabila iar partea vatamata si-a retras plangere
tot cu explicatii...daca se poate
a știu că Dl. Udroiu zicea că poate fi reținută și în concurs cu favorizarea
PHS a scris:
dobitoc a scris:
În cazul în care făptuitorul aplică mai multe lovituri victimei întrucât aceasta nu dorea să-l însoțească într-un loc anume, iar după ce victima se prăbușește la pământ o deposedează de ceas, deși inițial nu manifestase această intenție, se va reține:
a. o infracțiune de lovire sau alte violențe în concurs cu infr. de furt;
b. o infr. de talharie;
c. o infr. de lovire sau alte violențe în concurs cu infr. de tâlhărie.
a
La fel
PHS a scris:
mirei2012 a scris:
Si desigur calvarul vietii mele...tainuirea
Infractiunea de tainuire
a. se poate retine in concurs cu favorizarea infractorului raportata la aceeasi infractiune
b. se poate retine chiar daca infractiunea din care provine bunul nu este o infractiune contra patrimoniului
c. nu se poate retine daca infractiunea din care provine bunul se urmareste la plangerea prealabila iar partea vatamata si-a retras plangere
tot cu explicatii...daca se poate
a știu că Dl. Udroiu zicea că poate fi reținută și în concurs cu favorizarea
AB
A-in concurs cu fav personala
B-primeste bunurile pe care autorul le are in urma comiterii santaj, luare dare mita...