mirei2012 a scris:
c_m a scris:
mirei2012 a scris:
Eu zic sa fie sanatos...naivitatea nu cred sa o apere cineva
Pai gagica chiar credulii sunt cei mai expusi
Eu nu sunt de acord cu inselaciunea ala/aia (ca nu mai esti sigur in ziua de azi) n-a pretins nimic....baietu' s-a expus singur :tooth:
Pai a fost pervers...l-a adus pe amorezu nostru acolo unde a vrut asa din poze si cuvinte frumoase...iar inselaciunea nu inseamna pretindere ci inducere in eroare...
Nicoleta ...cu poza ta maaaaama ce de cadouri ar veni...si nici infractiune n-ar exista...:magic:
Claudiu90 a scris:
Pai nu avem de-a face cu ,,o simpla prezentare ca fiind adevarata a unei fapte mincinoase,,?
c_m chiar azi il citai pe U in acest sens.
Nu orice minciunea e inselaciune, cu alte cuvinte. Eu daca mint ca sunt Obama si se trezeste vreunu sa imi faca nush ce primire de protocol, nu e vina mea, nu? de vreme ce nu am pretins nimic...
C_m vrea sa se faca procuror (sa-i inculpe pe toti)... da o sa-i iasa judecator ( ca nu-s posturi de procuror...lui base nu-i mai trebe') ;)
Claudiu90 a scris:
Am gasit o speta real life pe forum:
Un tip are o relatie pe internet cu o fata.Aceasta din urma ii arata poze, se da interesata bla bla tot tacamul. Tipul, avand calcaiele in flacari, incepe sa ii trimita cadouri si bani. Dupa mult timp descopera ca fata era de fapt un smecher, care profita de prostia multora ca el.
Se pune intrebarea daca aceasta fapta are relevanta dpdv penal.
Eu zic ca nu poate fi retinuta infractiunea de inselaciune, intrucat este vorba despre o simpla prezentare a unei imprejurari mincinoase ca fiind adevarata. Lipseste actiunea apta sa creeze o paguba, rezultatul survine doar in cazuri.....mhm... speciale....sa ma ierte cel care si-a luat teapa.
Ce parere aveti?
In speta expusa de tine nu se poate retine inselaciunea.Intrand pe internet el isi asuma riscul ca dincolo de pc poate poate fi oricine.Banii ii pune el nu il preseaza nimeni sa o faca.In schimb daca travesti-ul insista si face presiuni sa ii trimita bani si cadouri,atunci se poate retine infractiunea de inselaciune
Claudiu90 a scris:
Am gasit o speta real life pe forum:
Un tip are o relatie pe internet cu o fata.Aceasta din urma ii arata poze, se da interesata bla bla tot tacamul. Tipul, avand calcaiele in flacari, incepe sa ii trimita cadouri si bani. Dupa mult timp descopera ca fata era de fapt un smecher, care profita de prostia multora ca el.
Se pune intrebarea daca aceasta fapta are relevanta dpdv penal.
Eu zic ca nu poate fi retinuta infractiunea de inselaciune, intrucat este vorba despre o simpla prezentare a unei imprejurari mincinoase ca fiind adevarata. Lipseste actiunea apta sa creeze o paguba, rezultatul survine doar in cazuri.....mhm... speciale....sa ma ierte cel care si-a luat teapa.
Ce parere aveti?
In speta expusa de tine nu se poate retine inselaciunea.Intrand pe internet el isi asuma riscul ca dincolo de pc poate poate fi oricine.Banii ii pune el nu il preseaza nimeni sa o faca.In schimb daca travesti-ul insista si face presiuni sa ii trimita bani si cadouri,atunci se poate retine infractiunea de inselaciune
c_m a scris:
mirei2012 a scris:
Eu zic sa fie sanatos...naivitatea nu cred sa o apere cineva
Pai gagica chiar credulii sunt cei mai expusi
Eu nu sunt de acord cu inselaciunea ala/aia (ca nu mai esti sigur in ziua de azi) n-a pretins nimic....baietu' s-a expus singur :tooth: