Asa zic si eu,ca Tribunalul ar fi inst de executare.Cum ti se par subiectele,Catalin?:)
ionut198 a scris:
Asa zic si eu,ca Tribunalul ar fi inst de executare.Cum ti se par subiectele,Catalin?:)
Le-am facut pe cele la penal si procedura penala.Nu-s usoare dar nici de nefacut.Daca inveti cum trebuie le faci.Singura la care chiar am avut nelamuriri a fost asta.Am gresit si eu cateva din fiecare,dar repet cu studiu intens si concentrare nu-s de nefacut.Acum tu dc ma intrebi?ca sa-mi para rau ca n-am dat? :D
catalin1980 a scris:
La grila 1,intrebarea 100,cea cu contestatia,am inteles dc nu e B si C,dar dc este A?
Sa fie oare explicatia ca hotararile pronuntate in prima instanta de ICCJ se pune in executare de Tribunalul Bucuresti?
catalin1980 a scris:
ionut198 a scris:
Le-am facut pe cele la penal si procedura penala.Nu-s usoare dar nici de nefacut.Daca inveti cum trebuie le faci.Singura la care chiar am avut nelamuriri a fost asta.Am gresit si eu cateva din fiecare,dar repet cu studiu intens si concentrare nu-s de nefacut.Acum tu dc ma intrebi?ca sa-mi para rau ca n-am dat? :D
Nu,vroiam o parere sa vad cum ti se par.Mie mi se par mai dificile ca cele de anul trecut,si oricum una e sa le judeci la rece acum,altfel in atmosfera aia de examen.
catalin1980 a scris:
catalin1980 a scris:
La grila 1,intrebarea 100,cea cu contestatia,am inteles dc nu e B si C,dar dc este A?
Sa fie oare explicatia ca hotararile pronuntate in prima instanta de ICCJ se pune in executare de Tribunalul Bucuresti?
Da, aceasta este explicatia. Art 418. Trebuie sa mai iei in calcul factorul psihologic..extrem de important in acest examen. Eu am gresit grile pe care acasa le faceam fluierand ..la examen incercam sa imi aduc aminte textul din cod si..nu reuseam. E f important sa fii odihnit, sigur pe tine etc.
Oricum inca nimic nu e castigat sau pierdut. In iarna au fost oameni care au picat cu 75, 78 la juridic si oameni care au luat cu 70 la juridic. Asa ca examenul continua pt toti care au luat minim 70.
Imi pare rau pt cei care nu au luat dar probabil nu era momentul oportun. Va doresc putere de munca sa o luati de la capat!