avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2013

Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi deschide un nou topic,cu permisiunea moderatorului.
Pentru inm 2013
Codul civil nou.
Carti aparute pe civilul nou, pana acum, sunt urmatoarele:
Contracte- Liviu Stanciulescu. Hamangiu; aparitie iulie 2012;
Institutii de drept civil in reglementarea NCC- aparitie ianuarie 2012- Hamangiu
Succesiuni- Liviu Stanciulescu- aparitie februarie 2012- Hamangiu
NCC comentat- C.H.Beck -aparitie martie 2012
Obligatii- Paul Vasilescu, Hamangiu aprilie 2012.

DREPT PENAL, ce este la ora actuala:

1. Constantin Mitrache, Cristian Mitrache - Drept penal roman. Partea generala, Ed. Universul Juridic
2. Tudorel Toader - Drept penal roman. Partea speciala, Ed. Hamangiu
3.Mihail Udroiu -Drept penal.Parte generala, Parte speciala
4. Streteanu- Drept penal, parte generala. Curs.
5. Alexandru Boroi- Drept penal, parte speciala.

DREPT PROCESUAL PENAL
1. Ion Neagu - Tratat de procedura penala. Partea generala, Ed. Universul Juridic
2. Ion Neagu - Tratat de procedura penala. Partea speciala, Ed. Universul Juridic
3. Mihal Udroiu- Drept procesual penal
Codul penal. Codul de procedura penala.

Drept procesual civil- Codul ce va apare, daca va apare, in 2013 si eventual, doctrina, daca va apare.
Daca mai aveti alte informatii, va rog, postati-le.

Ultima modificare: Duminică, 26 August 2012
ContSters262049, utilizator
goethe a scris:

catalin1980 a scris:

goethe a scris:

Catalin, iti multumesc. Da, eu dau pe post dar nici la INM nu e f diferit. Si acolo e musai nevoie de pctaj mare la rationament si interviu. Si multe se pot schimba..stiu pe cineva care anul trecut (la INM) a fost in prima suta dupa juridic si a ajuns undeva spre 300 dupa rationament ( a avut 77 la juridic). Orice e posibil..

Da e urat si cu rationamentul asta.60minim trebuie facute
Eu stiu cu 82 la juridic si 54 la rationament si a picat,dar asta inseamna ca esti insemnat,n ai ce mai cauta ...:D

Ei, nici chiar asa..poate a avut omul o zi proasta..nu ai de unde sa stii ce pb are acasa, ce s-a intamplat..eu nu as fi chiar asa de drastica..astept ziua de vineri..

Bafta
Examenul nu s-a terminat nici pe departe, si vi-o spun pt ca am mai trecut o data prin asta...rationamentul si interbiul impreuna reprezinta aproape 50% din nota finala...asa ca eu una sunt foarte bine ancorata in realitate...
DECI , AM DAT O IN BARA IN STIL MARE , AM STAT IN BUCURESTI , 2 ZILE , IN PRIMA ZI IN CARE AM AJUNS , NU AM PUTUT DORMI LA HOTEL DIN CAUZA CALDURII SUPER MARI , SI NU MI AM PUTUT REVENI PANA LA EXAMEN........ AM SCOS ORI 69 ,SAU 70.....PFFF....FELICITARI CELOR CARE AU OBTINUT 70 SAU PESTE DAR SI CELOR CARE S AU PREZENTAT LA EXAMEN .
Csorin a scris:

DECI , AM DAT O IN BARA IN STIL MARE , AM STAT IN BUCURESTI , 2 ZILE , IN PRIMA ZI IN CARE AM AJUNS , NU AM PUTUT DORMI LA HOTEL DIN CAUZA CALDURII SUPER MARI , SI NU MI AM PUTUT REVENI PANA LA EXAMEN........ AM SCOS ORI 69 ,SAU 70.....PFFF....FELICITARI CELOR CARE AU OBTINUT 70 SAU PESTE DAR SI CELOR CARE S AU PREZENTAT LA EXAMEN .

Pfiuuu....eram sigur ca o sa bati spre 80...pacat de situatie...
este un examen care se ia cu determinare, rabdare si caracter, sunt putini cei alesi sa ia din prima si nu inseamna neaparat ca vor fi magistrati mai valorosi decat cei care iau a treia sau chiar a opta oara , cum stiu un caz

sunt de parere ca si cei cu 70 vor avea sansa lor, mai mica este adevarat, dar vor fi mai motivati la ultimele doua probe

probabil va anunta dl Danilet cati au facut 70, cat de curand...

am cumparat ghidurile de rationament si interviu , sosesc maine , raportez de urmare

eu nu pot decat sa urez succes tuturor!

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters257303 ContSters257303 Buna ziua! Am terminat anul 3 la drept si as dori ca anul viitor sa sustin examenul de admitere la INM. Am vazut tematica si bibliografia de anul acesta si ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2014 IM12 IM12 Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014. (vezi toată discuția)