Din punctul meu de vedere, penalul a fost bizar.
As spune ca acest concurs a incalcat si regulamentul, unde se specifica ca la fiecare calup de grile, dificultatea trebuie sa se pastreze. Or, la civil, un raspuns din doua a avut dublu raspuns, in vreme ce la penal, din cele 25, doar 2 au avut dublu raspuns.... unde este echilibrul?
Civilul mi s-a parut greu.... procedurile, de asemenea....la penal am stat cel mai bine.
Ati observat ca nu Udroiu a facut subiectele? Nu are semnatura pe foi!
De ce Dumnezeu ne-a dat comisia o problema disputata din doctrina (abandonul)?
simonnah a scris:
As spune ca acest concurs a incalcat si regulamentul, unde se specifica ca la fiecare calup de grile, dificultatea trebuie sa se pastreze. Or, la civil, un raspuns din doua a avut dublu raspuns, in vreme ce la penal, din cele 25, doar 2 au avut dublu raspuns.... unde este echilibrul?
Civilul mi s-a parut greu.... procedurile, de asemenea....la penal am stat cel mai bine.
Nu cred că Udroiu nu a făcut subiecte, dacă este să ne luăm după semnătură ar însemna că Boroi a făcut subiecte la toate cele 4 discipline. Ceea ce este imposibil și chiar absurd. :)) :magic:
Va puteti imagina ca am busit grila cu impreviziunea ca n-am fost atenta la A unde spune creditor nu debitor cum ar fi trebuit...e limpede ca au formulat raspunsuri exact ca in cod si au schimbat cate un cuvant...sunt mai multe...
La civil am busit vreo 7 de neatenta...nici nu-mi pot imagina de ce am gresit atat de flagrant....eram si foarte obosita ...asta e un motiv de care va trebui sa tin seama ...ultima saptamana nu trebuie sa repet pana la epuizare
PHS a scris:
simonnah a scris:
Nu cred că Udroiu nu a făcut subiecte, dacă este să ne luăm după semnătură ar însemna că Boroi a făcut subiecte la toate cele 4 discipline. Ceea ce este imposibil și chiar absurd. :)) :magic:
Omul este in luna de miere.... ...