avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2013

Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi deschide un nou topic,cu permisiunea moderatorului.
Pentru inm 2013
Codul civil nou.
Carti aparute pe civilul nou, pana acum, sunt urmatoarele:
Contracte- Liviu Stanciulescu. Hamangiu; aparitie iulie 2012;
Institutii de drept civil in reglementarea NCC- aparitie ianuarie 2012- Hamangiu
Succesiuni- Liviu Stanciulescu- aparitie februarie 2012- Hamangiu
NCC comentat- C.H.Beck -aparitie martie 2012
Obligatii- Paul Vasilescu, Hamangiu aprilie 2012.

DREPT PENAL, ce este la ora actuala:

1. Constantin Mitrache, Cristian Mitrache - Drept penal roman. Partea generala, Ed. Universul Juridic
2. Tudorel Toader - Drept penal roman. Partea speciala, Ed. Hamangiu
3.Mihail Udroiu -Drept penal.Parte generala, Parte speciala
4. Streteanu- Drept penal, parte generala. Curs.
5. Alexandru Boroi- Drept penal, parte speciala.

DREPT PROCESUAL PENAL
1. Ion Neagu - Tratat de procedura penala. Partea generala, Ed. Universul Juridic
2. Ion Neagu - Tratat de procedura penala. Partea speciala, Ed. Universul Juridic
3. Mihal Udroiu- Drept procesual penal
Codul penal. Codul de procedura penala.

Drept procesual civil- Codul ce va apare, daca va apare, in 2013 si eventual, doctrina, daca va apare.
Daca mai aveti alte informatii, va rog, postati-le.

Ultima modificare: Duminică, 26 August 2012
ContSters262049, utilizator
Avecon a scris:

c_m a scris:

Avecon a scris:

c-m , as raspunde daca as putea:-/

da ce se-ntampla??

pare ca sunt blocat

incearca acum...eu is autoarea...oooofff..
mirei2012 a scris:

Va puteti imagina ca am busit grila cu impreviziunea ca n-am fost atenta la A unde spune creditor nu debitor cum ar fi trebuit...e limpede ca au formulat raspunsuri exact ca in cod si au schimbat cate un cuvant...sunt mai multe...

La civil am busit vreo 7 de neatenta...nici nu-mi pot imagina de ce am gresit atat de flagrant....eram si foarte obosita ...asta e un motiv de care va trebui sa tin seama ...ultima saptamana nu trebuie sa repet pana la epuizare

Am facut grilele de la magistratura bine in numar de 16 in conditiile in care la familie n-am citit nimic si la INM mi-au reusit doar 9...de calvar

@mirei fiecare trebuie sa-si identifice propriul stil...eu una repet pana in ultima zi si las pe ultima zi institutii unde e nevoie de memorie de scurta durata...gen familiei
imi pare tare rau ca nu ai reusit...:console:
c_m, tu ai dat la 5 ani?
s_radu_91 a scris:

c_m, tu ai dat la 5 ani?

da
PHS a scris:

simonnah a scris:

Din punctul meu de vedere, penalul a fost bizar.
As spune ca acest concurs a incalcat si regulamentul, unde se specifica ca la fiecare calup de grile, dificultatea trebuie sa se pastreze. Or, la civil, un raspuns din doua a avut dublu raspuns, in vreme ce la penal, din cele 25, doar 2 au avut dublu raspuns.... unde este echilibrul?
Civilul mi s-a parut greu.... procedurile, de asemenea....la penal am stat cel mai bine.
Ati observat ca nu Udroiu a facut subiectele? Nu are semnatura pe foi!
De ce Dumnezeu ne-a dat comisia o problema disputata din doctrina (abandonul)?

Nu cred că Udroiu nu a făcut subiecte, dacă este să ne luăm după semnătură ar însemna că Boroi a făcut subiecte la toate cele 4 discipline. Ceea ce este imposibil și chiar absurd. :)) :magic:

am recunoscut grila cu actele de pregatire si intentia repentina, aspect tratat in ed 3, mereu m-a pus pe ganduri si am tinut-o minte

la penal , chiar cu un singur raspuns, nu mi s-a parut mai usor, din contra; a fost ciudat, atatea grile cu o singura varianta corecta

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters257303 ContSters257303 Buna ziua! Am terminat anul 3 la drept si as dori ca anul viitor sa sustin examenul de admitere la INM. Am vazut tematica si bibliografia de anul acesta si ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2014 IM12 IM12 Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014. (vezi toată discuția)