avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2013

Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi deschide un nou topic,cu permisiunea moderatorului.
Pentru inm 2013
Codul civil nou.
Carti aparute pe civilul nou, pana acum, sunt urmatoarele:
Contracte- Liviu Stanciulescu. Hamangiu; aparitie iulie 2012;
Institutii de drept civil in reglementarea NCC- aparitie ianuarie 2012- Hamangiu
Succesiuni- Liviu Stanciulescu- aparitie februarie 2012- Hamangiu
NCC comentat- C.H.Beck -aparitie martie 2012
Obligatii- Paul Vasilescu, Hamangiu aprilie 2012.

DREPT PENAL, ce este la ora actuala:

1. Constantin Mitrache, Cristian Mitrache - Drept penal roman. Partea generala, Ed. Universul Juridic
2. Tudorel Toader - Drept penal roman. Partea speciala, Ed. Hamangiu
3.Mihail Udroiu -Drept penal.Parte generala, Parte speciala
4. Streteanu- Drept penal, parte generala. Curs.
5. Alexandru Boroi- Drept penal, parte speciala.

DREPT PROCESUAL PENAL
1. Ion Neagu - Tratat de procedura penala. Partea generala, Ed. Universul Juridic
2. Ion Neagu - Tratat de procedura penala. Partea speciala, Ed. Universul Juridic
3. Mihal Udroiu- Drept procesual penal
Codul penal. Codul de procedura penala.

Drept procesual civil- Codul ce va apare, daca va apare, in 2013 si eventual, doctrina, daca va apare.
Daca mai aveti alte informatii, va rog, postati-le.

Ultima modificare: Duminică, 26 August 2012
ContSters262049, utilizator
mirei2012 a scris:

Felicitari tuturor care au reusit 70 de puncte si mai mult...doar 58 ...asa ca se va anunta un an fierbinte...am gresit prosteste vreo cateva de imi vine sa dau cu capu' de pereti cu toate ca nu m-ar ajuta...ba dimpotriva capu' meu e bun dar nu stiu sa mi-l folosesc... am busit cateva grile pe care acasa le fluieram...
Dincolo de tot este un axamen al nervilor tari iar pentru cei care au trecut ...concursul abia incepe.
Ma bucur pentru voi si sper sa va tina nervii pana la capat...ati muncit enorm.
Bafta Avecon C_m Roxymaric si celorlalti...iertati-ma ca nu va nominalizez pe toti. Rationamentul luati-l foarte in serios...poate fi determinant pentru abordarea interviului unde stresul va fi maxim.

Grila cu abandonul si eu ca si voi...coautorat posibil...

multumesc mirei.
imi pare rau ca nu ai trecut
am busit grila cu retinerea
la cea cu abandonul nu am retinut opinia lui Udroiu dar m-am gandit ca este o obligatie stabilita pe cale judecatoreasca si e personala pentru fiecare debitor in parte deci chiar daca ar fi mai multi debitori fiecare ar fi autor nu coautor
daca mi-as fi amintit opinia lui U poate greseam si eu
dar am gresit altele mult mai usoare plus ca una am copiat- o gresit am vazut dar mai aveam un sfert de ora si am lasat-o asa
cei care mai dadusera examenul au avut dreptate emotiile sunt un factor important
citeam intrebarea si nu eram sigura de nimic sau nu imi aminteam texte din cod
bafta tuturor
asa ma patit si eu anul trecut , nu intelegeam de ce nu am facut macar 75 , doar stiam grilele, va fi mai bine la anul:luck:

si iti multumim Mirei, ai dreptate , prima nota conteaza doar jumatate la final, un argument pentru cei cu note mici sa nu dezarmeze si pentru cei cu note mai bune sa trateze serios si celelate doua probe

probabil vor fi 350-400 admisi in faza a doua, ma gandesc ca au fost mai multi candidati , au compensat subiectele pe alocuri mai dificile ( cateva la penal nici acum nu stiu sa le fac sau nu sunt sigur , astept explicatiile)

acum nu isi au sensul regretele , nu putem schimba trecutul, privirea spre viitor:luck:
c-m , as raspunde daca as putea:-/
Avecon a scris:

da ce se-ntampla??
c_m a scris:

Avecon a scris:

da ce se-ntampla??

pare ca sunt blocat

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters257303 ContSters257303 Buna ziua! Am terminat anul 3 la drept si as dori ca anul viitor sa sustin examenul de admitere la INM. Am vazut tematica si bibliografia de anul acesta si ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2014 IM12 IM12 Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014. (vezi toată discuția)