mirei2012 a scris:
Felicitari tuturor care au reusit 70 de puncte si mai mult...doar 58 ...asa ca se va anunta un an fierbinte...am gresit prosteste vreo cateva de imi vine sa dau cu capu' de pereti cu toate ca nu m-ar ajuta...ba dimpotriva capu' meu e bun dar nu stiu sa mi-l folosesc... am busit cateva grile pe care acasa le fluieram...
Dincolo de tot este un axamen al nervilor tari iar pentru cei care au trecut ...concursul abia incepe.
Ma bucur pentru voi si sper sa va tina nervii pana la capat...ati muncit enorm.
Bafta Avecon C_m Roxymaric si celorlalti...iertati-ma ca nu va nominalizez pe toti. Rationamentul luati-l foarte in serios...poate fi determinant pentru abordarea interviului unde stresul va fi maxim.
Grila cu abandonul si eu ca si voi...coautorat posibil...
multumesc mirei.
imi pare rau ca nu ai trecut
am busit grila cu retinerea
la cea cu abandonul nu am retinut opinia lui Udroiu dar m-am gandit ca este o obligatie stabilita pe cale judecatoreasca si e personala pentru fiecare debitor in parte deci chiar daca ar fi mai multi debitori fiecare ar fi autor nu coautor
daca mi-as fi amintit opinia lui U poate greseam si eu
dar am gresit altele mult mai usoare plus ca una am copiat- o gresit am vazut dar mai aveam un sfert de ora si am lasat-o asa
cei care mai dadusera examenul au avut dreptate emotiile sunt un factor important
citeam intrebarea si nu eram sigura de nimic sau nu imi aminteam texte din cod
bafta tuturor