avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Izolatie termica spre vecini
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Izolatie termica spre vecini

Buna ziua. Locuim la casa (in Ploiesti). Am inceput lucrarile de reabilitare termica si vecina spre care e spatele casei noastre nu e de acord sa izolam casa pe exterior. Exista vreo prevedere in codul civil prin care vecina sa ne permita efectuarea lucrarilor? Dar daca se face izolatia cu ajutorul unor alpinisti utilitari la etajul I si mansarda e OK, se poate face fara acord, avand in vedere ca nu avem nevoie de acces in curtea vecinilor.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ombun80 , utilizator 17:09, 15 Noiembrie 2023
multumesc pentru raspuns. voi apela la alpinisti utilitari.:luck:
Salut,

Cum a mers cu alpinistii ? ceva probleme ?
am aceeasi speza si vecina imi cere f.f.f.multi bani si nu vreau sa platesc.
Dar mi-e frica ca alpinistii sa nu fie considerati ca incalca proprietatea lor (prin aer), peretele (acum din caramida) fiind la 10 cm de limita de proprietate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucrari pe hotar dintre proprietati cioaca_cc cioaca_cc Doua proprietati. Pe una dintre ele, cu zeci de ani in urma, s-a construit o casa, iar unul dintre peretii acesteia s-a amplasat pe razorul dintre proprietati, ... (vezi toată discuția)
Izolatie termica casa si schimbarea acoperisului AntoniaNeagu AntoniaNeagu Buna ziua, sunt copropietara unei case( 2 nivele) amplasate intr-o zona istorica a orasului Brasov, as dori sa o izolez terimic exterior si sa-i schimb ... (vezi toată discuția)
Asociatie proprietari-spatii comune iuliaiulia1501 iuliaiulia1501 As vrea sa aflu daca un perete exterior al apartamentului proprietate personala este considerat spatiu comun avand in vedere cheltuielile pentru izolare ... (vezi toată discuția)