am si eu o intrebare?am un proces penal in urma caruia am o condamnare de 6 ani.am facut apel la curtea de apelsi am cerut art.320,indice 1.,dar parca nici nu a avut loc acest proces.....au respins cererea si a ramas aceeasi pedeapsa .am facut recurs la curtea constitutionala...credeti ca am sansa acolo? mai pot cere art 320,indice 1?sau ce mai pot face?mentionez ca este vorba de un proces penal care sa judecat .intai la judecatorie.apoi la tribunal iar in cele din urma la curtea de apel.ce cale de atac mai am?va multumesc
Daca ai avut termen cu procedura completa in perioada :22 decembrie 2011-prezent,adio 320.
Daca nu a existat termen in perioada de mai sus,la prima infatisare ceri aplicarea 320.
Ai av ales? Il platesti in seminte,sau cum?Sau e stagiar?
Este un punct de vedere interesant insa indiferent de situatie ar putea avea sanse...dar pentru inculpati conteaza si norocul foarte mult...
In justitie cine nu are noroc pierde...
Din moment ce formulase deja cererea in exact acelasi proces, dar in septembrie 2011 mi se pare inutil sa i se impuna sa formuleze inca o data o cerere peste nici doua luni cand deja aveau cererea la dosar, deci instanta se putea pronunta fara probleme pt aplicarea lui 320^1. Probabil ca altul este motivul respingerii.