av.antoanelageaman a scris:
nu inteleg de ce avocatul dvs nu va sfatuieste. se paote face o informare consulatului de catre avocat , exisat baza legala si nu va mai trebuie acordul tatalui
Consulatul nu sta la discutii/informari.. cu avocatul meu ,..mi s-a cerut clar si scurt,doar ca hotararea jud.cu care vin pentru eliberarea titlului de calatorie sa fie neaparat definitiva si irevocabila,si sa specifice ca suplineste acordul tatalui
Avocatul meu mi-a spus si a si depus deja cerea pe cale de ordonanta,doar ca eu nu am inteles exact cum si cat va mai dura pana va fi stampilata aceasta hotarare cu definitiv si irevocabil,ori in cazul in care se face fara citarea ambelor parti daca va mai putea fi definitiva si irevocabila ..
Doar incerc sa aflu mai multe opinii si informatii prin acest forum,pentru ca deja cred ca" sacai" destul avocata mea cu telefoane si mailuri..din cauza situatiei complicate in care am intrat ...
Pe dna.av.,de altfel,am gasit-o chiar pe acest forum anul trecut cand am introdus divortul si cred ca am avut noroc sa gasesc un avocat asa bun.. si cred ca mai sunt si altii la fel de buni,mai mult sau mai putin buni.
Multumesc