avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 357 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisia fara preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisia fara preaviz

Buna seara!
Intampin o mare problema cu angajatorul. Acesta sustine ca eu as fi semnat un contract cand mi s-ar fi dat un document pentru eliberarea unui card de salariu. Eu nu imi amintesc de asa ceva. Acesta insista ca m-a inregistrat la itm in conditiile in care eu nu am primit nicio copie dupa acel contract. Va intreb pe dvs , este posibil asa ceva? Va mai aduc la cunostinta faptul ca atunci cand l-am rugat sa-mi arate contractul mi s-a spus ca nu-l gaseste, iar atunci cand am intrebat de exemplarul meu de contract am primit un raspuns de genul " poate s-a ratacit pe undeva".
Precizez ca vreau sa plec, insa nu stiu cum sa procedez. In conditiile de fata, as fi obligat sa respect zilele de preaviz, dat fiind faptul ca angajatorul s-a comportat astfel? De asemenea, primeam 4 zile libere pe luna, fara ca weekendurile sa fie platite dublu.
Va multumesc!
Sper sa primesc un raspuns cat mai curand
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:25, 25 Septembrie 2012
Daca incetarea raportului de munca se va face fara preaviz , atunci nu aveti de ce sa va faceti griji.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal fara cim nesemnat MariaParaschiv MariaParaschiv Buna ziua! M-am angajat de pe data de 23 iulie cu o perioada de proba desfasurata pe parcursul a doua saptamani (fara plata). Dupa aceste doua saptamani am ... (vezi toată discuția)
Refuz de inmanare a cim. sfat urgent! angel_3ro angel_3ro Mi-am depus demisia de la firma la care lucrez, si acum suntin perioada de preaviz. Cererea de demisie este inregistrata, dar directorul nu vrea sa o semneze. ... (vezi toată discuția)
Carte de munca dasca7727 dasca7727 am si eu o problema m-am angajat la un restaurant dar nu am semnat nici un contract eu am vrut sa plec si mi s-a spus ca tb sa dau preaviz tot ce le-am dat e ... (vezi toată discuția)