avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cine e mostenitorul legal?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cine e mostenitorul legal?

am si eu o problema si va rog frumos sa imi raspundeti;
in urma cu o saptamana a decedat unchiul meu;era divortat,nu avea copii;va rog sa imi spuneti cine este/sunt mostenitorii legali?
mentionez ca mai traieste mama decedatului(bunica mea) si sora decedatului,precum si fosta sotie;
de asemenea,va rog sa imi explicati care este procedura prin care se va realiza succesiunea?
va multumesc mult!
astept raspunsurile dvoastra.
o zi frumoasa!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 11:46, 28 Septembrie 2012
va multumesc, doamna avocat!
sa inteleg ca ceea ce a spus utilizator "porcul" este in totalitate corect?
Ultima modificare: Vineri, 28 Septembrie 2012
ianca1980, utilizator
Da, este.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune eliz_k eliz_k Buna ziua, As ruga unul dintre consilieri sa a lamureasca intr-o problema: daca o persoana care are sase frati (din care numai 2 in viata) decedeaza, in ce ... (vezi toată discuția)
Mostenire unchi fara copii, testament pentru un alt nepot. andreiadmin andreiadmin va rog unele clarificari in urmatoarea situatie :un unchi al meu si frate al mamei mele a decedat,dupa ce sotia lui decedase cu un an inainte.NU au avut ... (vezi toată discuția)
Mostenire cristimunteanu cristimunteanu Buna ziua. Am 66 ani, niciodata casatorit, si un copil mic (recunoscut oficial) De asemenea eu am si o sora vitrega. Mama copilului traieste separat de mine. ... (vezi toată discuția)