avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recurs si alte cai de atac dupa prima instanta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Recurs si alte cai de atac dupa prima instanta

Buna ziua.
Hotararea data in prima instanta, in pretentii de pana la 2000 lei, este supusa recursului? Din cate am inteles nu, intrucat actunile pana in 2000 lei nu sunt supuse acestei cai de atac.
Care sunt caile posibile de atac in speta? Ma intereseaza orice cale sau mijloc de a ataca acea sentinta civila.
La CEDO din cate stiu, nu exista restrictii de suma sau etc......

Multumesc
opinia mea este ca o aplicatie la CEDO privind incalcarea dr de proprietate este o aplicatie pe care curtea in virtutea conventiei ar trebui sa o analizeze pe FOND... daca si celelalte conditii sunt SI NU cere EXPERTIZA PE EVALUAREA DR INCALCAT, cu exceptia daunelor revendicate in echivalentul dr incalcat
convetia obliga la respectarea drepturilor
raspunzand userului ....pt sumele de pana la 20 mil vechi se poate exercita atat revizuirea cat si contestatia in anulare ..hotararea fiind pe fond irevocabila la prima instanta

din ce spune stimabilul meu coleg rezulta va CEDO apara doar dr evaluabile in bani, si, neaparat peste doileicincizeci:D
alea neevaluabile le ignora curtea, complet
Ultima modificare: Duminică, 7 Octombrie 2012
ContSters267035, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cedo lehel_kis lehel_kis Bună!La o hotărâre irevocabilă pentru o contestaţie la un proces verbal, se poate cere rejudecarea cazului?Dacă nu,în ce termen de la comunicare ,pot ... (vezi toată discuția)
Termen revizuire Valy956 Valy956 Mi s-a respins un recurs la Curtea de Apel , in cat timp pot face cerere de revizuire a dosarului ! (Termenul legal de depunere a cererii de revizuire ) (vezi toată discuția)
Cedo ii geo-vem geo-vem Am deschis aici ,la un moment-dat o discutie cu privire la un proces contencios ce avea 2 capete de cerere, la fond sa respins pe unul din capete cu recurs iar ... (vezi toată discuția)