avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Mediator si PFA
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Mediator si PFA

am un pfa cu activitate de consiliere financiara caen 7022,am urmat cursurile de mediator,
intrebare--------la registrul comertului mi s-a spus ca nu pot fi PFA si persoana cu activitate independenta------ce este de facut ca eu nu vreau sa renunt la PFA???cum pot exercita aceasta meserie fara sa inchid pfa-ul???????
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 09:26, 6 Octombrie 2012
Din pacate, odata cu Decizia ICCJ nr. 10/2006 nu se mai pot infiinta societati comerciale cu acest domeniu de activitate CAEN 6910. Chiar si cele care au apucat sa functioneze inainte de aparitia acestei decizii la cererea oricarei persoane interesate se poate solicita radierea lor.
Ca atare utilizatorul @Ciobanu are perfecta dreptate!
stiu eu unde se inregistreaza profesia libera stie orice jurist inclusiv un economist , intrebarea era daca era o asociere mixta :mediator&avocat&expert contabil unde se inregistreaza ?

Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Octombrie 2012
Ares-3, moderator
Interventie moderator

olden, exprimarea dumneavoastra este de natura a irita si chiar a jigni participantii la discutie.
Daca mesajele dumnealor nu va satisfac, sustineti-va punctul de vedere sau combateti-l pe-al dumnealor fara sa ironizati sau zeflemisiti pentru ca altfel mesajele dumneavoastra vor fi editate sau sterse.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare i.i. leonardnicolae2010 leonardnicolae2010 Pot infiinta o Intreprindere Individuala avand ca activitate principala cod CAEN 6910-Activitati juridice, pentru exercitarea profesiei de mediator? Mentionez ... (vezi toată discuția)
Pfa-ul si juristul Ramona24 Ramona24 Buna ziua. Un jurist trebuie sa fie incadrat cu, contract de munca pentru a putea profesa. In codul caen este prevazut codul 6910 Activitati juridice. Un ... (vezi toată discuția)
Vechimea in specialitate Elle_Eleonora Elle_Eleonora Care sunt profesiunile juridice? Vechimea in munca de secretar la o primarie dintr-o anumita comuna este considerata vechime juridica? Dar cea de mediator? (vezi toată discuția)