cermak gruianu a scris:
Propuneti administrarea unui interogatoriu, iar in cadrul acestei probe, puneti si intrebari referitoare la aceasta conversatie telefonica si la discutia purtata cu angajatorul. [...] Daca raspunsurile la interogatoriu nu va avantajeaza si partea adversa nu este de acord cu ascultarea conversatiei telefonice, atunci
ati putea sa uzati de incidenta \\\"falsului in declaratii\\\", si in cadrul cercetarii penale, sa solicitati administrarea acestei probe. Astfel organele de cercetare si urmarire penala ar putea solicitata operatorilor de telefonie mobila prezentarea acestei convorbiri (in cadrul celor 6 luni de zile de la data efectuarii convorbirii).Ati dovedi, zic eu, falsul in declaratii, si pe latura civila faptul ca sunteti vatamata in drepturile dvs. prin acele afirmatii dovedite a fi false.
Av. Cermak Iuliana
Ce inregistrare sa solicite politia daca ea nu exista conform legii despre care tot discutam??? Inregistrare facuta in ce baza, asa, aiurea a facut-o operatorul de telefonie ca s-a gandit ca poate, cine stie, are nevoie angajatul?
Ce dumnezeu, daca toata lumea a inteles acelasi lucru, inseamna ca asa a fost exprimarea!
Ce sa spun, un picut ma deranjeaza ;) ca, desi clar in contradictie cu legea, iti reinterpretezi sfatul in sensul ca suntem noi neintelegatori (eufemistic vorbind) pe cand tu esti clara si ai explicat corect, perfect!
Pentru ca am impresia ca tot un picut ne iei in balon :O (ca sa nu spun de prosti) pe astia care am inteles altceva, anume exact ceea ce ai spus initial: ca se fac inregistrari ale convorbirilor de catre companiile de telefonie fara mandat si ca nu ramane decat ca organele sa le ceara!
Lucru care e fals, asa cum s-a mai precizat aici.
Cat despre restul, asa o fi, dar am auzit ca se pare ca fotonii sunt niste microorganisme, pana la urma! Extraterestri! :D Iar interpretarea mea la pozitia anterioara este la fel de exagerata ca si reinterpretarea ta. Sper sa se vada asemanarea!