Buna dim!
Acum ca sa legalizat ascultarea telefonica am dreptul in instanta sa depun doada o inregistrare audio?E vorba de un litigiu de munca in care patronul recunoaste ca nu mi a dat toti cuveniti prin salar!
Este adevarat faptul ca dupa legislatia europeana o inregistrare poate fi admisa chiar daca a fost, nu stiu cum sa spun...un fel de provocare, sa fie aranjata?! Adica, s-a urmarit expres ca cel inregistrat "sa fie prins"?
Da, daca aranjarea s-a facut cu incuviintarea unui jude.
Nu inteleg de ce va ambalati, eu i-as fi lasat sa ma execute, contestatie cum ca plata s-a consemnat din data x.
Gata!
La cu nu v-a folosit? Problema apare atunci cand veti primi sau daca ati primit deja o hotarare de condamnare la plata creantelor respective sau daca s-a incercat dupa consemnare executarea dv. cu penalitati si instanta de executare nu a acceptat, in contestatia la executare, dovada consemnatii dv.
Atunci ar fi o problema.
Pana atunci legea e buna! Ca nu ma intereseaza pe mine, debitor, daca un creditor al meu isi vrea banii!! Pe mkine ma intereseaza doar sa platesc si sa am dovada, in caz ca nu se accepta plata, consemnarii sumei.
Ca vreun creditor vrea sa lase suma sa lancezeasca acolo, sanatate! Nu e problema mea!
O perspectiva extraordinara...de ani de zile mi se refuza banii de intretinere, apoi ei ma dau in judecata,eu pun la dosar mandate returnate, probe ca nu mi s-au primit banii, sunt declarata debitoare, instanta nu vede, mi se pun penalizari si la sume achitate pt care am chitante, le pun alaturi in paralel: chitanta si cu desfasuratorul cu penalizari la acea suma din chitanta, degeaba! i-am dat si eu in judecata pt. suma de 12 milioane retinute fara drept (contabilitate dubla, probata prin inscrisuri la dosar).
Este atat de limpede ceea ce spuneti, are logica, dar eu de putina vreme incerc sa deslusesc tainele frumoasei dumneavoastra meserii, de nevoie... Acum doua luni am scos banii de la CEC, dupa pronuntare ;stiti, mie nimeni nu imi da dobanda la acesti bani, din 2005 consemnati pana in noiembrie 2008! Va ascult su sfintenie si nu imi mai este frica de executarea silita. O las sa se produca si...lupt. Adaug: Ce sanse am TOTUSI daca toate procesele au avut un final dinainte cunoscut, coincidenta intre oameni si fapte nefiind intamplatoare. Va multumesc pentru rabdare, imi cer scuze si va urmez sfatul.
Cu ce drept ati scos banii de la CEC? Aia ii priviti ca si cum nu mai sunt ai dv.
Normal ca nu va da dobanda!
Iar ce spuneti ca incercati sa faceti, aici s-ar putea sa nu fie tocmai bine procedat... Caci daca eu as incerca sa deslusesc tainele meseriei de instalator pe seama tevilor din baie, s-ar putea sa pierd bani frumosi pe reparatii la vecinii inundati. Cam asa si cu dv.
De aia fiecare meserie se face la scoala ei si cu rezidentiatul ei... ca nu putem sti cu totii de toate...
Proba audio ?
Cu o dorinta de a face bine unei persoane , i-am imprumutat suma de ....sute de milioane ,cu restituirea sumei in max 12 luni . Persoana respectiva , ma tot amana , nu stiu ce sa fac , nu am facut nici un act cu respectiva persoana
Va rog , ajutati-ma si gasiti-mi solutia cea mai buna si legala .