avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Declaratie Mediu
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Declaratie Mediu

Buna ziua !
Am incheiat un ctr. de depozitare a deseurilor cu o firma specializata .
Mi s-a spus ca de acum inainte ( avand ctr. ) trebuie sa depun o declaratie la Admin. Fin. si o alta la Mediu. Poate cineva sa ma lamureasca in aceasta privinta ?


Multumesc !
Cel mai recent răspuns: s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l. , Consultant protectia mediului 14:13, 13 Octombrie 2012
AllynnaCatana a scris:

Este posibil totusi sa trebuiasca sa platiti taxa pt ambalajele materialelor, paleti de lemn, ambalaje caton, folie, etc.

Asta da, este posibil, in cazul in care d-voastra transportati si aceste categorii la depozitul de deseuri va trebui sa va inregistrati cu declaratii la fondul pentru mediu si sa platiti niste taxe in cazul in care nu le valorificati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie fond mediu -ambalaje reutilizabile ytrewq ytrewq In Declaraţia privind obligaţiile la Fondul pentru mediu, la capitolul III se declara ambalajele introduse pentru prima data pe piata interna. In cazul ... (vezi toată discuția)
Obligativitate declaratie/plata taxa fond de mediu mariananitu mariananitu Buna ziua! Societatea la care lucrez este o casa de expeditie- transporturi . Avem un depozit logistic din activitatea caruia rezulta deseuri de carton si ... (vezi toată discuția)
Declaratie fond mediu- taxa ambalaje carabela_anca carabela_anca Am o firma care achizitioneaza din UE diferite produse. Acestea ajung in depozitul nostru ambalate in cutii si paleti din lemn. Stiu ca pentru aceste ambalaje ... (vezi toată discuția)