avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere Magistratura ianuarie 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere Magistratura ianuarie 2013

Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri?
bun si acum ar trebui sa adopte odata calendarul estimativ in care speram sa se prevada un concurs in primavara...desi cum spunea mariana mai sus din pacate aceste hotarari ale CSM-ului in ultimul timp nu mai au nicio valoare...
dupa cum spuneam, hai sa nu stam degeaba
asa ca rise and shine si dati-va cu parerea:
azi il pun pe x, 21 de ani sa fure de la vecina...in fine, nu conteaza ce
maine il pun pe y, 12 ani sa fure aceeasi chestie
x si y actioneaza impreuna
incadrare juridica a ceea ce fac eu, va rugam
Are cineva modele de subiecte pentu interviu...am cautat pe forum si am gasit putine...daca are cineva mai multe va rog frumos sa postati aici...multumesc....
mariana_en a scris:

dupa cum spuneam, hai sa nu stam degeaba
asa ca rise and shine si dati-va cu parerea:
azi il pun pe x, 21 de ani sa fure de la vecina...in fine, nu conteaza ce
maine il pun pe y, 12 ani sa fure aceeasi chestie
x si y actioneaza impreuna
incadrare juridica a ceea ce fac eu, va rugam

mai dupa mine poti da 2 raspunsuri la situatia asta in functie de existenta sau nu a unei rezolutii infractionale unice anterioare primei actiuni de instigare...asadar
- daca iau decizia de a instiga la intervale de timp regulate diverse persoane pt a comite diferite infractiuni as zice ca e instigare in forma continuata
- daca nu exista aceasta rezolutie e concurs de instigari...zic eu.
bai da` chiar ca e liniste si pace
sper ca invatati, invatati etc
ca veni vorba, daca zic invatati de 2 ori il plagiez pe lenin, daca zic invatati de 3 ori il plagiez pe ceasca, asa ca zic invatati x 4 si-s originala...nu c-ar fi marfa cautata pe piata
cum stati cu adaptarea la mediu? a se citi "parerile lui udroiu/boroi"..

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)