avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2013

Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind organizarea si functionarea Ministerului Justitiei care viza, printre altele, suplimentarea numarului de posturi din sistemul judiciar in anii 2013-2015. Astfel, potrivit comunicatului Ministerului Justitiei din data de 30.10.2012, in anul 2013 numarul maxim de posturi pentru instantele judecatoresti va creste cu 400, respectiv 150 de posturi de judecator si 250 de posturi de personal auxiliar de specialitate. sursa:[ link extern ]
Sa ne asteptam oare la organizarea unui examen de admitere SNG mai devreme de septembrie 2013?
l
lila72 a scris:

Laura-Mirela a scris:

la concurs organizat de CAB in noiembrie...am incercat si la SNG vara asta dar nu am intrat.

Dacă eşti angajat pe perioadă determinată există posibilitatea ca postul să se transforme în unul pe perioadă nedeterminată? ªi dacă e posibil, asta se face la nivel de curte sau trebuie aprobarea CSM-ului? Cum se face? Explică-mi şi mie, te rog, pentru că mă pregătesc şi eu să particip la un concurs de grefieri pe perioadă determinată şi mă interesează. Mulţumesc mult.

pai f multe informatii nu avem nici noi, doar ni s a zis la curte in prima zi ca de obicei cei ce intram in sistem nu st trimisi acasa cand ne expira perioada ci ni se cauta un locusor al nostru, cum se face acest lucru nu stiu....banuiesc ca prin concurs....oricum tu invata sa intri ca banuiesc ca asa va fi si in cazul tau..bafta la examen, si spor la invatat.

mariaad a scris:

Buna seara .Am si eu o nelamurire legata de art. 86,indice2 ,alin8, cod procedura penala,nu m-am prins efectiv la ce se refera:((.

din ce am inteles eu ..in alin indicat se arata ca regulile care se aplica unui martor in general se vor aplica si martorului ce este ascultata printr un mod special...adica va depune juramant, i se va arata obiectul cauzei, dupa ce va declara tot ce stie i se vor putea pune intrebari etc. sper ca am fost de ajutor.
Mulţumesc mult, Laura. Te-am întrebat pentru că m-am gândit că la Curte o fi altfel. Eu am mai fost angajată pe perioadă determinată, dar la Parchet, şi nu am avut norocul să rămân, pentru că s-a întors fata în locul căreia am fost şi eu a trebuit să plec. Poate o să am mai mult noroc de data asta, în cazul în care o să intru, că ştii şi tu.... e destul de greu...
Sunt doar două locuri şi bănuiesc că se vor înscrie destul de mulţi, cel puţin aşa a fost data trecută.
buna! ati gasit cumva ordinul 529 din 2007 (regulament parchete) in forma actualizata? cel putin pe CSM nu l-am gasit
Ce salariu are un grefier?

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere scoala nationala de grefieri septembrie 2010. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva idee despre admiterea la scoala natioanala de grefieri din septembrie 2010. Pe site-ul csm-ului, in calendarul ... (vezi toată discuția)