avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2013

Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind organizarea si functionarea Ministerului Justitiei care viza, printre altele, suplimentarea numarului de posturi din sistemul judiciar in anii 2013-2015. Astfel, potrivit comunicatului Ministerului Justitiei din data de 30.10.2012, in anul 2013 numarul maxim de posturi pentru instantele judecatoresti va creste cu 400, respectiv 150 de posturi de judecator si 250 de posturi de personal auxiliar de specialitate. sursa:[ link extern ]
Sa ne asteptam oare la organizarea unui examen de admitere SNG mai devreme de septembrie 2013?
l
Da , exact ... O sa imi fac timp pt mine ,o zi ,cat de curand ca sa imi pun cap la cap optiunile. Pentru ca de vreo 2 ani jumate timp pentru mine , cam putin spre deloc :) lucru care ma infurie si crede ma e nasol sentimentul , you get used to it , dar cu toata frumusetea de a fi mama si toate satisfactiile pe care ti le ofera sa ai un copil , cel mai dor o sa iti fie de tine insuti cand o sa vezi ca nu te mai regasesti .. Decat bucatele din ceea ce erai odata . Iar eu inainte sa imi evaluez optiunile trebuie sa imi lipesc bucatelele inapoi .

ps : iti multumesc pt timpul tau si pt ca vb cu mine , habar nu ai cat de dor imi era sa vb cu o persoana inteligenta ...
:"> Mi-a facut placere. E bine de stiut ca nu sunt singura. Parca uitam ca toti suntem cam in aceeasi situatie si ne simtim singuri degeaba.
Bună dimineaţa şi La mulţi ani! (cu întârziere)
aş avea şi eu o întrebare, întrebătoare :))
q: cpp nou sau cpp vechi?
şi unde găsesc pe net noul cpp?

Multumesc :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Admitere scoala nationala de grefieri septembrie 2010. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva idee despre admiterea la scoala natioanala de grefieri din septembrie 2010. Pe site-ul csm-ului, in calendarul ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)