romarta123 a scris:
legat de subiectul 3 din tematica SNG la procedura civila : competenta instantelor, avem exclusiv incidentele procedurale nu? multumesc
Da.
9iustitia a scris:
romarta123 a scris:
legat de subiectul 3 din tematica SNG la procedura civila : competenta instantelor, avem exclusiv incidentele procedurale nu? multumesc
Da.
multumesc , voriam o confirmare
este prima oara cand dau examenul si as vrea sa stiu cum trebuie sa raspund la subiect, exclusiv asa cum este scris in cod sau trebuie ceva mai amplu?
Andya08 a scris:
Buna colegi!
Stie cineva abtinerea si recuzarea judecatorilor intra in tematica?
Cred ca da....tin de incompatibilitate...
romarta123 a scris:
9iustitia a scris:
romarta123 a scris:
Da.
multumesc , voriam o confirmare
este prima oara cand dau examenul si as vrea sa stiu cum trebuie sa raspund la subiect, exclusiv asa cum este scris in cod sau trebuie ceva mai amplu?
Trebuie sa scrii la subiect, fara formulari speciale, fara introduceri, concluzii, fraze pompoase. Conteaza ideea si sa te referi strict la cerinta. Mi-am dat seama ca daca scrii in plus nu te depuncteaza sau daca scrii ceva gresit si ceva bun, nu se anuleaza, te puncteaza pt ce e bun si ce nu e bun nu te afecteaza la punctaj.