avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2013

Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind organizarea si functionarea Ministerului Justitiei care viza, printre altele, suplimentarea numarului de posturi din sistemul judiciar in anii 2013-2015. Astfel, potrivit comunicatului Ministerului Justitiei din data de 30.10.2012, in anul 2013 numarul maxim de posturi pentru instantele judecatoresti va creste cu 400, respectiv 150 de posturi de judecator si 250 de posturi de personal auxiliar de specialitate. sursa:[ link extern ]
Sa ne asteptam oare la organizarea unui examen de admitere SNG mai devreme de septembrie 2013?
l
geanina n a scris:

cu foarte putin subiectivism cred ca as avea si eu un 8.60
credeti ca sunt sanse cu nota asta?

Daaa...categoric.Felicitari tuturor!
baietzika a scris:

9iustitia a scris:

rosa_weigand a scris:

Eu nu inteleg ceva... poate imi spuneti si mie. La pct.4 la Organizare baremul spune sa fie dintre atributiile din legea 304. Eu am pus si de acolo, dar si din cele generale. Normal mi s-ar parea sa se puncteze si ma gandesc sa contest pe tema asta, pt simplul motiv ca in cerinta nu specifica de unde sa fie atributiile respective. Acum, si daca gresesc, sa-mi respinga cererea... Nici metoda de contestare prin fax nu mi se pare chiar la indemana.
Iar formularea de la procedura penala de la pct.2 m-a cam bagat in ceata. Am scris dar nu am scris punctual, pentru ca intelegeam unde bate, dar nu ft clar. Sper sa puncteze in ciuda invartirii mele si prin jurul subiectului.
Oricum nu cred ca iau, ca m-am hotarat tarziu sa dau examenul. Si cu toate astea, nu mi s-a parut foarte greu.

Exact pe motivarea asta m-am gandit si eu sa depun contestatie....au formulat prea general cerinta!
Inca ceva: cum va autoevaluati?va scadeti daca nu ati formulat exact ca in barem?De exemplu daca nu am specificat \"partile legal citate\" nu s-au prezentat....cred ca trebuie sa scad ceva din aia 0.25 ,nu?????!!!!

nu cred ca fix ca in barem. am citit ceva in regulam de organizare concurs. ideea generala sa reiasa din formularea ta.

Poti sa dai un link la regulament,te rog ? Merci .
9iustitia a scris:

geanina n a scris:

cu foarte putin subiectivism cred ca as avea si eu un 8.60
credeti ca sunt sanse cu nota asta?

Daaa...categoric.Felicitari tuturor!

Multumesc, sper sa fie asa
rosa_weigand a scris:

Nota sub linie, adica sub cele 120 locuri. Imi zicea o prietena ca ai avea totusi un avantaj daca e totusi nota mare, dar poate glumea sau vorbea asa... Nu vorbeam acolo doar de formularile mele, ca n-am schimbat tot, dar si de cerinte. Oricum, imi pare rau ca nu intru, m-am hotarat prin iulie si pana atunci nu invatasem nimic, vin si din alt domeniu, ca n-am gasit in juridic in cei 2-3 ani de la absolvire. Poate ar trebui sa ma bucur si sa nu intru daca am peste 6-7, dar mi-e frica si sa zic asa pentru ca nu stiu sigur nota pana nu mi-o dau ei. Alte optiuni nu stiu ce ar mai fi. Pe post direct mi-e ceva mai frica.

Nu poti intra daca ai sub cele 120 de locuri....totusi,am auzit azi si nu stiu daca e adevarat ca,in caz de medii egale (cu ultima nota) s-ar suplimenta locurile....Da....stiu cat de dureros este ....dar nu fi trista ...cu putina perseverenta reusesti anul viitor.
rosa_weigand a scris:

Nota sub linie, adica sub cele 120 locuri. Imi zicea o prietena ca ai avea totusi un avantaj daca e totusi nota mare, dar poate glumea sau vorbea asa... Nu vorbeam acolo doar de formularile mele, ca n-am schimbat tot, dar si de cerinte. Oricum, imi pare rau ca nu intru, m-am hotarat prin iulie si pana atunci nu invatasem nimic, vin si din alt domeniu, ca n-am gasit in juridic in cei 2-3 ani de la absolvire. Poate ar trebui sa ma bucur si sa nu intru daca am peste 6-7, dar mi-e frica si sa zic asa pentru ca nu stiu sigur nota pana nu mi-o dau ei. Alte optiuni nu stiu ce ar mai fi. Pe post direct mi-e ceva mai frica.

frica de ce? nu te mananca nimeni. ela fel ca si aici...cred decat ca dai exam si la calculator pt a dem cunostinte de utilizare calc

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere scoala nationala de grefieri septembrie 2010. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva idee despre admiterea la scoala natioanala de grefieri din septembrie 2010. Pe site-ul csm-ului, in calendarul ... (vezi toată discuția)