avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2013

Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind organizarea si functionarea Ministerului Justitiei care viza, printre altele, suplimentarea numarului de posturi din sistemul judiciar in anii 2013-2015. Astfel, potrivit comunicatului Ministerului Justitiei din data de 30.10.2012, in anul 2013 numarul maxim de posturi pentru instantele judecatoresti va creste cu 400, respectiv 150 de posturi de judecator si 250 de posturi de personal auxiliar de specialitate. sursa:[ link extern ]
Sa ne asteptam oare la organizarea unui examen de admitere SNG mai devreme de septembrie 2013?
l
geanina n a scris:

albulescumagda a scris:

Geanina, eu zic să stai liniștită, e imposibil să nu ocupi un loc în primii 100. Dar te înțeleg, e și normal să ai emoții. Din moment ce și eu mai trag speranțe că voi intra, în ceea ce te privește nu există nici un fel de pericol. Preocupă-te mai bine de locul unde vei locui pentru următoarele 6 luni :) . E deja o certitudine în ceea ce te privește.

multumesc, e linistitor sa te aud spunand asta, dar din pacate am anumite dubii
am fost 1533 initial, am inteles ca s-au mai retras, nu s-au prezentat si in fine, am ramas cam 1400 parca, nu mai retin exact stiu ca a scris cineva cati au dat examenul ...
pai din 1400 eu zic ca au fost multi cu medii peste 8 sau asa cred eu acum in nebunia mea, dupa un calcul simplu
adica, dam cam jumate la o parte, sa zicem ca ei s-au prezentat fara sa se pregateasca serios, ori au luat note sub 7. bun, raman sa zicem 700. din 700 eu cred ca au fost mai multi de 150 cu note intre 8.50-9.90 (10 pe linie nu cred ca a avut cineva). 150 inseamna deja mai mult decat locurile scoase la concurs, iar daca eu iau sub 8.50.............

geanina n dar pesimista mai esti si ma deprimi si pe mine... poate poate s-o intra cu 8 si foarte un pic nu 8,50. Sper din toata inima... oricum este ultima data cand mai dau, am spus-o in fiecare dintre cei trei ani dar acum sunt hotarata, daca nici cu 8,29-8,50 (cam asa mi-am calculat eu de n-spe mii de ori si varianta pesimista si optimista) nu pot sa intru renunt... nu mai are rost sa mai lupt, mi-am bulit trei veri si am bulit si verile familiei mele... cred ca imi ajunge... Doamne ajuta sa nu se intre cu minim 8,50... hai sa speram nu sa cadem in disperare... mai este putin
geanina n a scris:

albulescumagda a scris:

Geanina, eu zic să stai liniștită, e imposibil să nu ocupi un loc în primii 100. Dar te înțeleg, e și normal să ai emoții. Din moment ce și eu mai trag speranțe că voi intra, în ceea ce te privește nu există nici un fel de pericol. Preocupă-te mai bine de locul unde vei locui pentru următoarele 6 luni :) . E deja o certitudine în ceea ce te privește.

multumesc, e linistitor sa te aud spunand asta, dar din pacate am anumite dubii
am fost 1533 initial, am inteles ca s-au mai retras, nu s-au prezentat si in fine, am ramas cam 1400 parca, nu mai retin exact stiu ca a scris cineva cati au dat examenul ...
pai din 1400 eu zic ca au fost multi cu medii peste 8 sau asa cred eu acum in nebunia mea, dupa un calcul simplu
adica, dam cam jumate la o parte, sa zicem ca ei s-au prezentat fara sa se pregateasca serios, ori au luat note sub 7. bun, raman sa zicem 700. din 700 eu cred ca au fost mai multi de 150 cu note intre 8.50-9.90 (10 pe linie nu cred ca a avut cineva). 150 inseamna deja mai mult decat locurile scoase la concurs, iar daca eu iau sub 8.50.............

Geanina,o persoana la fel de pesimista ca tine....rar am intalnit.Tu aduci omul in prag de sinucidere... :))
Sper sa n-ai dreptate.
În anii precedenți maxim 15 persoane au avut note de peste 9. Să fim serioși!!!!! Chiar crezi ca sunt 150 de persoane cu note de peste 8.60???? Și am impresia că ai o părere prea bună despre cei care s-au înscris, faci greșeala asta judecându-i din prisma ta Geanina, adică o persoană ce evident a învățat. Aproape toate persoanele pe care eu le cunosc și s-au inscris anul acesta nu mă depașesc pe mine ca și notă, darămite pe tine. Oricum timpul trece foarte repede și ne vom lămuri!!
dragele mele, imi cer mii de scuze daca va deprim si pe voi, fara voia mea, credeti-ma.
eu sunt doar foarte suparata pe mine, pentru ca am gresit aiurea, am facut niste greseli copilaresti, si sunt tare tare suparata pe mine.
am iesit din examen convinsa fiind ca am cel putin o medie 9-9.50 (asta pentru ca imi calculasem cele 2 puncte de la subiectul cu martorii, plus subiectul cu necompetenta) si cand mi-am dat seama ce greseli aiurea am putut sa fac....si mai ales sunt suparata pentru ca am gresit din graba, nu pentru ca nu le stiam; pentru ca erau cateva subiecte la toate materiile la care sigur o dadeam in bara pentru ca nu le stiam foarte bine
dar asa cum ati spus si voi mai este foarte putin si aflam cum stam, asa ca voi incerca sa ma abtin de la orice comentariu pana atunci
inca o data scuze...
la concursurile astea din justiție, ei apreciază-m-am convins - nu numai cunoștințețe dobândite ci și starea de spirit, modul cum reacționăm la stres. E tare greu să intri în justiție.Of

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere scoala nationala de grefieri septembrie 2010. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva idee despre admiterea la scoala natioanala de grefieri din septembrie 2010. Pe site-ul csm-ului, in calendarul ... (vezi toată discuția)