avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2013

Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind organizarea si functionarea Ministerului Justitiei care viza, printre altele, suplimentarea numarului de posturi din sistemul judiciar in anii 2013-2015. Astfel, potrivit comunicatului Ministerului Justitiei din data de 30.10.2012, in anul 2013 numarul maxim de posturi pentru instantele judecatoresti va creste cu 400, respectiv 150 de posturi de judecator si 250 de posturi de personal auxiliar de specialitate. sursa:[ link extern ]
Sa ne asteptam oare la organizarea unui examen de admitere SNG mai devreme de septembrie 2013?
l
va multumesc pt raspunsuri, imi cer scuze insa nu am avut acces la internet sa va pot da raspunsul.
intr-adevar despre curtea de apel/judecatoria pitesti este vorba.
adeverinta o cer de la sectia de pol din orasul de domiciuliu sau de la inspectoratul de politie arges, de unde imi ridic si cazierul judiciar?
cererea se face in cadrul IPJ, si se elibereaza la un interval de cateva zile, am sunat pt a ma lamuri.
va multumesc pt raspuns
La multi ani de 8 Martie tuturor doamnelor si domnisoarelor!!! Sa aveti o primavara minunata si cu mult spor la invatat :)
O primavara si o vara de invatat ne asteapta..asa ca avem nevoie de zile speciale ca cea de azi sa ne mai incarcam cu optimism. Va doresc si eu rabdare, perseverenta si spor.. doamnelor, domnisoarelor..dar si domnilor.
Ultima modificare: Vineri, 8 Martie 2013
DahliaNoir, utilizator
D-ele-A a scris:

Aveti cumva idee la ce anume se refera ''date rezultate din evidenta operativa a organelor judiciare''? printre altele si acest lucru se cere pt constituirea dosarului de examen grefier

Eu m-am inscris la un examen la Curtea de Apel Iasi si aceasta adeverinta am solictat-o de la IPJ de care apartii, mi-a fost eliberata o adeverinta dupa cateva zile pe care am depus-o la dosar.Eu am facut cerere la cazierul judiciar din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie, direct la comandantul inspectoratului. Succes.
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Martie 2013
VioletaIrimoaia, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere scoala nationala de grefieri septembrie 2010. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva idee despre admiterea la scoala natioanala de grefieri din septembrie 2010. Pe site-ul csm-ului, in calendarul ... (vezi toată discuția)