avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2013

Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind organizarea si functionarea Ministerului Justitiei care viza, printre altele, suplimentarea numarului de posturi din sistemul judiciar in anii 2013-2015. Astfel, potrivit comunicatului Ministerului Justitiei din data de 30.10.2012, in anul 2013 numarul maxim de posturi pentru instantele judecatoresti va creste cu 400, respectiv 150 de posturi de judecator si 250 de posturi de personal auxiliar de specialitate. sursa:[ link extern ]
Sa ne asteptam oare la organizarea unui examen de admitere SNG mai devreme de septembrie 2013?
l
@ rali
adica dupa 6 luni un grefier cu studii medii poate lua 2000 ron net, pai asa parca iti mai revine cheful la invatat:)))) eu nu am inteles exact cum poti promova la st superioare, dupa cati ani mai exact ?

[Incercati cu totii, va rog, sa reduceti din mesajele pe care le citati, cu 3 mesaje citate umpleti o pagina]
Ultima modificare: Luni, 6 Mai 2013
Admin, administrator
Buna tuturor! Este cineva de pe forum care a participat la concursul de la Iasi pe studii medii sa imi spuna ce subiecte s-au dat?Multumesc
Va urez un Paste Fericit tuturor!
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Mai 2013
Alyna23aug, utilizator
MONITORUL OFICIAL AL ROMANIEI, PARTEA I, Nr. 178/20.III.2012 Avand in vedere prevederile art. 42-44 din Legea nr. 567/2004 privind statutul personalului auxiliar de specialitate al instantelor judecatoresti si al parchetelor de pe langa acestea si al personalului care functioneaza in cadrul Institutului National de Expertize Criminalistice, cu modificarile si completarile ulterioare,
in temeiul dispozitiilor art. 133 alin (5) din Constitutia Romaniei, republicata, precum si ale art. 23 alin. (1) si ale art. 38 alin. (1) din Legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare,
Plenul Consiliului Superior al Magistraturii hotaraste:

Art. I
Regulamentul privind organizarea si desfasurarea concursului ori examenului pentru definitivare in functie, promovare in grade sau trepte profesionale superioare ori din functia de grefier cu studii medii in cea de grefier cu studii superioare, in cadrul aceleiasi instante sau aceluiasi parchet, precum si in functii de executie a personalului auxiliar de specialitate la instante si parchete superioare, aprobat prin Hotararea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 181/2007, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 251 din 16 aprilie 2007, cu modificarile si completarile ulterioare, se modifica si se completeaza dupa cum urmeaza:

1. Articolul 8^1 se modifica si va avea urmatorul cuprins:
"Art. 8^1
Poate participa la examenul pentru promovarea din functia de grefier cu studii medii in cea de grefier cu studii superioare, in cadrul aceleiasi instante sau aceluiasi parchet, personalul auxiliar de specialitate care a absolvit studii superioare juridice."

2. La articolul 28, dupa alineatul (1) se introduc doua noi alineate, alineatele (1^1) si (1^2), cu urmatorul cuprins:
"(1^1) Sunt declarati admisi, in limita posturilor scoase la concurs, candidatii care au obtinut cel putin media finala 7 si nu mai putin de 5 la fiecare dintre cele doua probe de concurs mentionate la art. 24.
(1^2) La medii egale sunt declarati admisi candidatii care au obtinut nota mai mare la proba scrisa."

[Incercati cu totii, va rog, sa reduceti din mesajele pe care le citati. Faceti click pe Raspunde, nu pe Citeaza daca nu este absolut necesar sa redati un mesaj sau un fragment al mesajului la care va referiti. Multumesc]
Ultima modificare: Luni, 6 Mai 2013
Admin, administrator
2200 net?pai brutul ar fii de 3146 ron ...sigur e corect?
Buna, nu prea am timp sa citesc tot subiectul, pentru ca am un bebe mic care ma cam solicita :).
Poate sunt putin off topic, dar "problema" mea e urmatoarea. As vrea sa dau examen pentru un post de grefier, studii superioare. Tematica cere procedurile in vigoare in momentul concursului, adica prin iunie. Imi puteti spune unde gasesc codurile in vigoare?
Va rog sa tineti cont de faptul ca un an de schimbat scutece mi-a cam rapit din capacitatile de exprimare, si timpul meu de cautare este destul de limitat. am senzatia ca ma pierd in hatis, pe net. Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere scoala nationala de grefieri septembrie 2010. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva idee despre admiterea la scoala natioanala de grefieri din septembrie 2010. Pe site-ul csm-ului, in calendarul ... (vezi toată discuția)