avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... declaratia de avere a unui politist
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

declaratia de avere a unui politist

Are idee cineva de unde se poate cere declaratiile de avere ale unui politist pe care il banuim ca ar fi corupt????????????
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 02:07, 3 Noiembrie 2012
sigur ca puteti vizualiza declaratia de avere a politistului.
fiecare functionar public are declaratia de avere pe net.
Poliţistul este funcţionar public cu statut special şi, ca orice alt funcţionar public din România, are obligaţia declarării averii şi a intereselor. Găsiţi toate aceste declaraţii pe portalul declaraţiilor de avere şi interese al Agenţiei Naţionale de Integritate.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Averi si interese nedeclarate de primarie utilinro utilinro 1. Cand a/au aparut legea/legile care obliga pe functionarii publici sa-si declare averile si interesele? Se arhiveaza declaratiile din anii precedenti dupa ... (vezi toată discuția)
Situatii de incompatibilitate? ABANA ABANA O persoana incadrata in munca ,intr-o functie de conducere (sef serviciu ) in cadrul unei institutii subordonate Consiliului judetean : a. este considerat ... (vezi toată discuția)
Functionar public Fatu Lucian Fatu Lucian Daca mi se poate spune unde gasesc declaratii de interese mai vechi ale unui functionar public , pentru ca pe site-ul de specialitate nu reusesc ... (vezi toată discuția)