avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 123 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Copii ale paginilor din registrul electronic
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Copii ale paginilor din registrul electronic

Cum se pot face copii ale paginilor din registrul electronic care cuprind înscrierile referitoare la un angajat? Exista in programul Revisal o asemenea optiune?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:30, 11 Noiembrie 2012
Ciudat! Pe un alt utilizator caruia ii trebuia o copie REVISAL il sfatuiati sa ceara un raport per salariat::

"Subiect: copie ReviSal
pt depunerea actelor pt indemnizatia de crestere a copilului, cei de la asistenta sociala imi cere o copie reviSal.Am cerut de la firma, mi-au trimis ceva, dar nu este bun, nu apare in afara de nume, prenume, cnp, data angajarii si stare contract nimic.
Dupa ce am trimis un model reviSal de care mi se cere, firma mi-a comunicat ca ei efectiv nu lucreaza in Revisal, contractele sunt inregistreaza in alta parte.Ce este de facut in acest caz?
Cei de la Biroul de asistenta sociala imi cere o copie revisal, in care sa apara si salariul cu toate sporurile, si perioada pt care este suspendat contractul de munca.
Aplauda


Raporteaza abuz Raspunde Citeaza


freeelis Consilier juridic
online
10
2 24

Data inregistrarii:
Miercuri, 23 Iulie 2003, 00:00
Profil consultant Cere consultanta

[Explicatii indice rating]


Data post: Miercuri, 7 Noiembrie 2012, 18:30
Cereti angajatorului sa va dea un raport per salariat ... acolo apar aceste date solicitate. Sunt obligati sa va elibereze asa ceva .. depuneti o solicitare scrisa, in acest sens.. in caz de refuz, sesizati ITM-ul."

In ceea ce priveste folosirea print sceen-ului pot sa va contrazic, acesta se folosea mai mult inainte cand aplicatia REVISAL nu permitea printarea paginilor din registru, nu acum.


Sunt doua situatii total diferite ... cititi mai bine subiectele si veti vedea ... si inainte se putea printa din REVISAL, daca nu stiati ...
Va asigur ca am citit cu atentie si mare interes ambele situatii. Intr-adevar sunt diferite dar care au acelasi subiect comun - copie din REVISAL.
De asemenea va asigur ca eu, in calitate de functionar ITM, m-am ocupat inca de la finalul anului 2006 cand aplicatia REVISAL era in faza de testare si apoi din martie 2007 cand a devenit functionala si pentru angajatori, am oferit consultanta fiecarui angajator in parte privind aceasta aplicatie. In functie de toate problemele intimpinate, atat la partea de vizualizare a ITM-ului cat si la cea a angajatorilor, impreuna cu colegii de la serviciul informatic am inaintat Inspectiei muncii propuneri de inbunataire a aplicatiei REVISAL, ca toti colegii de la ITM-urile din tara care se ocupau de aplicatia REVISAL, pana ce aceasta a ajuns in stadiul in care este astazi.
Avand in vedere cele spuse mai sus cred ca stiam foarte bine ca se poate printa din aplicatie dar tot atat de bine stiu ca foarte multi din cei care o folosesc nu stiau cum sa faca acest lucru, cum bine observati si acum cand aplicatia s-a inbunatatit intampina greutati.
Si am o curiozitate daca puteti sa spuneti....unde se foloseste print screen-ul mult mai des decat raportul per salariat ...
Din practica de zi cu zi in folosirea REVISAL peste tot - la diverse institutii bancare, institutii publice, angajatori etc. se solicita copii din REVISAL. Ca este raport per salariat sau orice alta informatie extrasa din REVISAL tot o copie din REVISAL este. Nu am intalnit pana acum pe nimeni care sa solicite un print screen din registru.

Cu stima!
murdareai a scris:
Nu am intalnit pana acum pe nimeni care sa solicite un print screen din registru.

Administratiile financiare solicita print screenu-uri cand schimbam vectorul fiscal din punct de vedere al inregistrarii societatii ca platitoare de contributii sociale si impozit pe venitul din salarii.

Faptul ca sunteti lucrator ITM nu ma impresioneaza prea mult .... mai ales ca activitatea acestora o cunosc foartte bine si nu ma refer la un singur ITM .... cunosc destul de bine si eu aceasta aplicatie ... acest program inca nu este asa de bine imbunatatit cum spuneti si inca are probleme ...

Print screen-ul se foloseste in practica ...in afata de Adm.Fin. si bancile solicita acest lucru .

Alte discuții în legătură

Revisal dovada banca dia2120 dia2120 cine ma poate ajuta ....un angajat institutie publica imi cere dovada contract revisal pt banca.:(( nu reusesc sa l listez din program.stie cineva ???adica ... (vezi toată discuția)
Listare din registrul de evidenta al salariatilor- reges Georgidani Georgidani As dori sa ma informati cum se listeaza din Reges, mi s-a cerut de la banca o copie si contabila societatii unde sunt angajata nu stie sa listeze, a putut doar ... (vezi toată discuția)
Print screen la contorul de cuvinte alexandradian_a@yahoo.com alexandradian_a@yahoo.com Buna ziua, va rog ajutati-ma si pe mine. Cum fac print screen la contorul de cuvinte? Unde anume este tasta print screen? Va multumesc. Nu stiu daca am ... (vezi toată discuția)