avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Copii ale paginilor din registrul electronic
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Copii ale paginilor din registrul electronic

Cum se pot face copii ale paginilor din registrul electronic care cuprind înscrierile referitoare la un angajat? Exista in programul Revisal o asemenea optiune?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:30, 11 Noiembrie 2012
Nu am spus ca sunt functionar ITM ca sa va impresionez pe dumneavoastra, ci ca sa arat faptul ca cunosc foarte bine acest program. De altfel de doi ani lucrez in mediul privat ca Manager resurse umane asa ca cunosc bine situatia din ambele puncte de vedere, atat al institutiei publice cat si al angajatorului.
Nu am spus ca aplicatia este perfecta, am spus ca este imbunatatita fata de cea initiala, bineinteles ca este loc de mai bine.
Cred ca nu are rost sa continuam aceasta discutie, vad ca nu acceptati si parerile altor persoane. Nimeni nu este stapineste la fel de bine activitatii din mai multe domenii, dumneavoastra credeti ca detineti adevarul absolut.
Un forum este facut petru a dezbate diferite probleme, de a colabora pentru rezolvarea acestora si implicit de a accepta si parerile altora.

Va doresc o zi buna!
Problema este ca accept discutiile contradictorii si nu sunt atat de cuinoscator ca dvs fost functionar ITM.... referitor la atacurile la persoana , va rog sa va abtineti .. v-am explicat ca , aest program destul de bine .. va dau dovada si accept sa ma contraziceti .

In perioada 1.12.2006-15.12.2006, la sediul Inspectiei Muncii s-a tinut instruirea unor reprezentanti ai tuturor ITM-urilor din tara cu privire la REVISAL 1.0.0 ... ITM Buc a avut 12 reprezentanti la aceasta instruire .. in urma acestei instruiri datorita aspectelor semnalate de actre acei reprezentanti ai ITM-ului Bucuresti programul s-a modificat substantial .. daca ar fi aparut pe piata acea varianta, cred ca era dezastru in domeniul acesta ...

Referitor la varianta actuala nicio modificare propusa de ITM-uri nu a fost materializata de catre cei de la Team Net .. de ce ? .. daca ar fi sa raspund atunci acest subiect ar excede cadrul acestui topic ...

p.s.
Sunt interzise: atacul la persoana, comportament nepotrivit sau ofensator. Un comportament civilizat impune combaterea ideilor exprimate anterior si nu a persoanelor care le-au postat. Aceasta regula se refera atat la forum cat si la sistemul intern de mesagerie. De asemenea, raspunsurile agresive sau ironice la mesajele jignitoare, sunt sanctionabile. O astfel de atitudine poate atrage stergerea mesajului, avertizarea utilizatorului sau chiar banarea temporara / permanenta.

@ MURDAREAI: am treaba si eu cu revisalul si va supun atentiei aceeasi problema, din revisal nu se poate printa direct, ci trebuie salvat fisierul in pdf/word/etc si apoi se printeaza. pana sa existe facilitatea / asta, am dat print screen la revisal la solicitarea tuturor bancilor. nu numai atat, pentru ca bancila sa nu aiba nici o responsabilitate, acum cer print screen la reges si eventual semnat de director. acum nu stiu ce idioti lucreaza la banci, dar eu nu merg la director cu un print screen si sa-i zic sa semneze pentru ca bancile asa au chef.
ps am participat si eu la un seminar organizat de sefa de la itm bucuresti, un dezastru de seminar la care nu am aflat nimic nou ci doar ca : eu sunt mesagerul, nu eu am facut programul, etc, o abordarea profesionista as zice. nu numai atat, fata de revisalul vechi, acesta nou este de a dreptul imbunatatit substantial cum ziceti, si imediat va zic de ce:
1) la momentul transferului revisal vechi -> revisal nou, desi mesajul a fost: felicitari, ati uploadat 2093 angajati, cand am depus cd-ul la itm am aflat cu stupoare ca din aia 2093 angajati, de fapt se preluasera doar ~ 900, asa de performant este revisalul asta pe carel laudati atata
2) am reintrodus din nou angajatii lipsa, om cu om ca asa este eficient, si chiar si acum descopar lipsa lor in sistem
3) cand am scris la itm/teamnet vizavi de aberatiile din acest revisal, vezi partea de sporuri, ca nici macar in cartea de munca nu se scriau in cifra bruta ci procentual, mi s-a dat cu flit, sub eticheta profesionalismului, pentru ca 3 luni mai tarziu sa apara aceasta mica facilitate
4) la momentul aparitiei revislaului nou, nu era upgradat corul nou, iar in decembrie cand am actualizat cu corurile noi, am gasit niste aberatii la unii angajati, de-ti puneai mainile in cap
5) sunt adeptul tehnologiei in sensul facilitarii unor activitati, dar acesti imbecili de la itm& teamnet care au facut minunatia asta de soft, nu au notiuni practice entry level, pentru ca in cartea de munca nu treceai o modificare in termen de 90 zile, si cu atat mai putin nu erai sanctionat daca scriai ernat ceva, taiai cu rosu si corectai, si apoi nu ma comparati pe mine cu o firma de 10 oameni, unde e aproape nefiresc sa dai o corectie, la peste 2000 oameni ai toate sansele sa dai macar o corectie pe luna
Ultima modificare: Duminică, 11 Noiembrie 2012
eu_fac_viitorul, utilizator
1. S-a spus deja ca programul nu este perfect , are foarte multe erori si greseli ..

2. Ceea ce ati vazut dvs la acel seminar era o tentativa de cunoastere intrucat acea persoana nici nu stie macar cum arata REVISAL-ul .. s-au cumulat /pareri de la inspectorii care lucreaza cu acel prgram si ideile acestora au fost expuse ca fiind parerea persoanei corecte .. daca era vorba si despre efectuarea unei demostratii practice , era si mai mare dezastru ..
=)) buna asta

Alte discuții în legătură

Revisal dovada banca dia2120 dia2120 cine ma poate ajuta ....un angajat institutie publica imi cere dovada contract revisal pt banca.:(( nu reusesc sa l listez din program.stie cineva ???adica ... (vezi toată discuția)
Listare din registrul de evidenta al salariatilor- reges Georgidani Georgidani As dori sa ma informati cum se listeaza din Reges, mi s-a cerut de la banca o copie si contabila societatii unde sunt angajata nu stie sa listeze, a putut doar ... (vezi toată discuția)
Revisal carmenss carmenss Buna ziua, Va rog frumos, ma ajutati cu o listare...vreau sa listez in format word salariatul de la revisal. Sunt o asociatie de bloc,am inregistrat contract ... (vezi toată discuția)