avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... necorelatie intre COR si denumirea functie de pe ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

necorelatie intre COR si denumirea functie de pe diploma de licenta

Buna ziua,
Am o mare nelamurire referitor la ceea ce trebuie sa fac in situatia in care ma gasesc. Descriu putin problema:
-am absolvit o facultatea, sistem bologna de 3 ani, institutie acreditata si de prestigiu (UMF Cluj)
-am obtinut o diploma pa care scrie: "licentiat in balneofiziokinetoterapie si recuperare medicala"
-pana aici toate bune si frumoase, dar cand sa ma angajez ma lovesc de imposibilitatea de a candida la concurs din motivul ca titlul pe care l-am obtinut in urma celor 3 ani de facultate nu se regaseste in nomenclatorul muncii.
Postul la care am dorit sa candidez a fost unul de asistent medical de fizioterapie din cadrul unui spital.
Intrebarea mea este, ce ar trebui sa fac in cazul acesta? Este de vina Ministerul Muncii care nu a updatat denumirile cu noile specializari, este de vina UMF care nu a corelat diplomele de licenta cu denumirile din COR?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:24, 15 Noiembrie 2012
In principiu, intr-adevar, in sectorul bugetar se tine cont ...
Multumesc celor care ati raspuns intrebarii mele, specific faptul ca domeniul pe care l-am studiat a aprofundat domeniul medical, este o specializare reglementata general in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie "Iuliu Hatieganu" Cluj Napoca. Sunt deacord ca nu pot sa fiu asistent generalist, dar nu vad de ce nu as putea sa fiu si asistent de fizioterapie din moment ce titlul de pe diploma include si asta, iar ceea ce am studiat s-a bazat in totalitate pe acest domeniu.
Cred ca ar fi mai bine sa va adresati Ministerului Sanatatii pentru lamurire ..

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerecunoasterea statutului de fiziokinetoterapeut!! hasty4you hasty4you Buna ziua! Apelez la cunoastintele dumneavoastra, deoarece ma confrunt cu o grava problema. Am terminat Facultatea de Moase si Asistenta Medicala, ... (vezi toată discuția)
Nerecunoasterea titlului de fiziokinetoterapeut alexavn alexavn Am absolvit in perioada 2004-2007 Colegiul de BFKT si recuperare medicala din cadrul Facultatii de Bioinginerie Medicala, Univ de Medicina si Farmacie, ... (vezi toată discuția)
Diploma umf balneofiziokinetoterapie dacian11 dacian11 Sunt absolvent in anul 2010 al sectiei de Balneofiziokinetoterapie si recuperare din cadrul UMF Cluj-Napoca. De la DSP mi s-a eliberat un certificat de ... (vezi toată discuția)