avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Firma cu plante etnobotanice (droguri legale)
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Firma cu plante etnobotanice (droguri legale)

Buna ziua,
as dori sa-mi deschid o firma care se ocupa cu comercializarea plantelor etnobotanice (droguri legale). Imi puteti spune va rog, daca am nevoie de o autorizatie speciala pt acest lucru sau e de ajuns sa-mi deschid o societate normala cu domeniul de activitate vanzarea cu deamanuntul?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Smart Contab Expert S.R.L. , Contabil 13:41, 1 Martie 2009
Din acest motiv v-am trimis la lege, ca sa fiti pe deplin lamurit.
M-ar interesa si pe mine acest subiect , referitor la deschiderea unui magazin de plante etnobotanice . Nu am reusit sa ma lamuresc la ce cod CAEN s-ar incadra aceasta activitate ...si nici nu am aflat clar ce autoritazii trebuiesc ...
Ne poate ajura cineva cu un raspuns mai detaliat ?
Multumiri anticipate !
aveti pe acest site multe informatii
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare cu factura. luckian21 luckian21 Buna ziua.Am o firma si as dori sa cumpar anumite produse cu factura pentru a le revinde.Daca este vreo neregularitate cu acele produse,cine e vinovatul,eu sau ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla daca aceasta lege a intrat in vigoare cristianbutuc77 cristianbutuc77 Buna ziua ! Cum pot afla daca aceasta lege a intrat in vigoare : http://www.senat.ro/Legis%5CPDF%5C2013%5C13L305FG.pdf am tot cautat dar nu am gasit nimic pe ... (vezi toată discuția)
Cum se poate obtine dreptul la cultivarea si producerea de droguri de risc in romania (pentru export in alte tari)? TrinityAlex TrinityAlex Legea 143/200 mentioneaza in Art. 4. – (1) Cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpararea sau ... (vezi toată discuția)