avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pot comercializa licențe software ca persoanã ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pot comercializa licențe software ca persoanã fizicã?

Doresc să pun la vânzare licențe de utilizare pentru un produs software dezvoltat de mine. Este legal acest lucru atât timp cât nu sunt înregistrat ca entitate comercială? Din câte am aflat nu pot devenii P.F.A. pentru CAEN 6201, deoarece nu am calificările necesare.

Privitor la CAEN 6201, acesta denumește activități de realizare a soft-ului la comandă (software orientat client). Produsul meu este destinat unei audiențe generale, nu către unui client anume. Se încadrează acesta cumva într-un alt cod CAEN?
Cel mai recent răspuns: D_Adorian , utilizator 18:49, 16 Noiembrie 2012
O să încerc să văd dacă îmi pot obține calificarea necesară pentru codul CAEN 5829 printr-un curs de scurtă durată. Dacă nu este posibil, am alternativa SRL-ul care îmi poate permite activitatea comercială, deși e cea mai complicată și costisitoare cale.

Vă mulțumesc tuturor pentru ajutor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitati specifice cod caen amalia2009 amalia2009 As dori sa stiu daca sunt descrise undeva activitatile exacte pe care un PFA le poate efectua in momentul alegerii unui anumit cod CAEN. Adica spre exemplu ... (vezi toată discuția)
Un nou cod caen, incepand cu 1 ianuarie 2008 Admin Admin Il puteti accesa la pagina de mai jos: http://www.avocatnet.ro/content/articles/id_8297 Am deschis acest forum pentru a oferi utilizatorilor nostri ... (vezi toată discuția)
Taxe si probleme pfa ContSters66930 ContSters66930 Buna ziua, Am fost astazi sa depun actele pentru infintarea unui PFA. Vreau sa imi desfasor activitatea pe cod caen 6202 sau 6203... consultanta IT... Avand ... (vezi toată discuția)