caliopi6 a scris:
Domnilor !
Presupusul ''act de mina'' nu a fost vazut de nimeni. Acest ''act ''se spune ca ar fi produs in 1997 . Eu am cumparat in 2002 de la tatal meu tocmai ca sa nu am nici o discutie cu coproprietarii dupa decesul tatalui . Acum am deschis actiune de iesire din indiviziune si au aparut astia cu nu stiu ce act spun ei . NU AM VAZUT NIMIC NICIODATA SI NICI NU S A DISCUTAT . Totusi astia pretind ca au nu stiu ce act de la tatal meu pe care nu-l mai pot intreba acum ...am sa pot dar pe lumea ailalta . EU AM ACT NOTARIAL NU AM NICI O INTABULARE . AM ACTUL SI ATIT .Dar sa presupunem ca au....
SI : intabularea se face si fara cadastru ? aceasta cota este cota ideala de 1/ 3 nu se stie unde este iar cadastrul se face dupa iesirea din indiviziune. Iar cei care au ''chitanta'' pot intabula pe baza unei ''chitante'' ???
Fara suparare in CARTEA FUNCIARA se inscriu evenimentele asupra proprietatii deja intabulate! Mi s-a parut ca toti cei ce au comentat ori au dat sfaturi nu au presupus ca Imobilul nu este intabulat.