La Registrul Comertului s-au depus: contractul de cesiune parti sociale si Actul aditional la Actul constitutiv al firmei. Din raportul istoric al firmei ( de la Reg. Comertului), apare la solutie: admis, si la stare inregistrare: cerere trimisa pentru eliberare. Dupa cateva luni fostul asociat unic ( de dinainte de cesiune ) are surpriza ca este numit in continuare Asociat unic la Registrul Comertului. Ce pasi mai trebuiau facuti pentru ca la Registru sa apara toti asociatii? Problema vine de la faptul ca nu a mers nimeni de la firma sa ridice actele?
Opozitiile se judeca la Tribunal, ca atare ar fi trebuit sa primiti o citatie...daca era cazul, dar indiferent de situatie trebuie parcursa etapa a 2-a.
Snteti din Bucuresti? Mergeti la ONRC et.2, camera de consiliu si cereti dosarul. Acolo o sa discutati cu un referent, eventual judecator, si puteti vedea starea dosarului. Poate fi si o eroare materiala din partea lor, eroare care poate fi indreptata.
Pentru utilizatorul @catalina covaliu...
Care judecator la registrul comertului? Stiati ca de vreo 2 ani nu mai sunt judecatori la registrul comertului?
@unmoeglich: Ce sa spun....si DA. In iunie al acesui an, chiar eu am vorbit cu una....adica doamna judecator. Ce cauta acolo, nu stiu.... Era o speta de indreptare materiala..... Decat sa deviem cu mult de la subiect, si sa incepem sa aberam si sa presupune ce ar fi fost daca ar fi fost.... si daca tot intervenim, cel putin informatiile sa fie utile.. Cel mai util in acest caz, este ca persoana care initiat subiectul sa ceara informatii direct de la ONCR. Cum am spus, et 2, camera de consiliu. Cu cine va vorbi acolo, poate ca este mai putin important. ....