avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale PROBLEME cu Contractul de cesiune parti sociale
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

PROBLEME cu Contractul de cesiune parti sociale

La Registrul Comertului s-au depus: contractul de cesiune parti sociale si Actul aditional la Actul constitutiv al firmei. Din raportul istoric al firmei ( de la Reg. Comertului), apare la solutie: admis, si la stare inregistrare: cerere trimisa pentru eliberare. Dupa cateva luni fostul asociat unic ( de dinainte de cesiune ) are surpriza ca este numit in continuare Asociat unic la Registrul Comertului. Ce pasi mai trebuiau facuti pentru ca la Registru sa apara toti asociatii? Problema vine de la faptul ca nu a mers nimeni de la firma sa ridice actele?
Cel mai recent răspuns: ContSters259670 , utilizator 17:41, 23 Noiembrie 2012
Ma scuzati, dar judecatori la registru poate doar in vizita! Iar eu nu aberez la capitolul registru comertului. Chiar daca era in vizita un judecator nu s-ar fi bagat pentru ca nu mai are competente din postura indicata de d-voastra. Cu siguranta era vorba de "persoane desemnate" care in viitor se vor numi registratori comerciali.
Iar legat de speta in sine nu este vorba de nici o eroare materiala, este vorba de nedepunerea etapei a 2-a la cesiune!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As dori sa preiau firma unui amic mihacristea mihacristea As dori sa preiau firma unui amic (el pleaca din tara). Ce pasi am de urmat este nevoie de avocat sau de instanta? Firma nu are datori toate actele sunt in ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social Carmen Aionesei Carmen Aionesei Care sunt pasii de urmat pentru schimbarea sediului social al societatii dintr-un judet in altul si al asociatului unic? Societatea nu are datorii fata de ... (vezi toată discuția)