avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 172 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Scrisoare de la Mos Craciun
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Scrisoare de la Mos Craciun

Dragii mei,

Anul acesta m-am hotărât să ascult şi dorinţele adulţilor.

Am bântuit internetul câteva luni până m-am hotărât. Am ales comunitatea voastră pentru că aici am văzut competenţă, altruism şi recunoştinţă.
De asemenea am remarcat forumita* de care suferiţi mulţi dintre voi însă o înţeleg: de când v-am descoperit simt nevoia să intru zilnic să văd ce mai faceţi.

Prin urmare, de astăzi se deschide lista voastră.
Scrieţi-mi ce v-aţi dori de la mine, însă am două condiţii:
- să fie pentru voi, nu pentru familie sau pentru cei dragi – listele lor sunt rezolvate (sper că puteţi păstra secretul);
- sănătate şi linişte veţi avea cu toţii în 2013, n-are rost să le scrieţi pentru că o să am eu grijă;
- fără dorinţe politice – listele astea ajung în altă parte, eu ştiu unde însă nu vă pot spune.

Trebuie să fac o precizare: dorinţele copiilor au prioritate, aşa că este posibil ca unii dintre voi să intre pe lista de aşteptare. Sunteţi destul de mari ca să înţelegeţi că Moşu’ nu poate chiar orice, deci vă rog să nu fiţi dezamăgiţi dacă n-o să reuşesc să ajung pe la fiecare. Gândul cu care am intrat pe hornul contului Ares_3 a fost să vă aduc aminte asta: este foarte important să nu uitaţi că aveţi nevoie de mici bucurii şi că le meritaţi.

De asemenea mi-ar plăcea să ştiu dacă vreodată cand erati copii v-am bucurat atât de tare încât ţineţi minte şi acum.
Sper să nu aflu că am încurcat listele ori, Doamne fereşte, le-am pierdut. Dacă s-a mai întâmplat şi aşa ceva sper că acum mă înţelegeţi: şi voi aţi păţit-o (nu încercaţi să mă păcăliţi, Moşu’ vede / ştie tot).

Aşadar:
1. Care a fost cel mai frumos cadou pe care vi l-am adus când eraţi mici?
2. Ce aţi vrea să pun sub brad pentru voi anul acesta?

Ne vedem în 25 decembrie :wave:

* dependenţă de forum, care se manifestă două forme: acută (log in – log out de 2-3 ori pe zi) sau cronică (cafea+log in dimineaţa, log out+somnic seara)
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 10:37, 26 Decembrie 2012
Draga Mosule,

Azi de Sannicoara, mladitele de mar culese de Sanandrei au inmugurit, iar Mos Nicolae a trecut pe la toti copiii, pe un cal alb, inconjurat de primii fulgi de nea.

1. O copilarie fericita.
2. Doresc sa te intampin multi ani cu florile mele dalbe, flori de mar.
Draga Mosule
Azi de Sf. Nicolae ,cind cizmulitele si ghetutele stau pline(sau mai putin pline)
pentru toti copii ,noi cei mari asteptam sa vina Mos Craciun pentru toata lumea.

1.o copilarie fericita si linistita
2.putere de munca si rabdare cu toti cei din jur inca multi ani de acum,chiar daca sunt atitea schimbari (financiare si politice) si poate am sa ajung sa-mi indeplinesc visul meu de demult,sa participi macar odata la Concertul de Anul noi de la VIena
Draga Mosule,

Ca un copil cuminte ce sunt iti raspund si eu la cele 2 intrebari puse:

1.Cele 2 perechi de bunici pe care i-am avut. Cadouri mai frumoase decat bunicii, nici ca poate avea un copil. Mi-e tare dor de ei…
2.Sub brad mosule as vrea sa-i aduni deodata pe toti oamenii buni pe care i-am cunoscut de-a lungul vremurilor si sa-i multumesc, stiu eu cui, ca am avut parte in viata de ei. De la parinti, frati, colegi, profesori, rude, vecini, cred ca putina lume este daruita cu un astfel de noroc in viata. As vrea sa-i strangi acolo, sub cetini si sa le spun simplu: VA MULTUMESC !
Mos Craciun stiu ca esti darnic si bun.
Unul dintre cadourile de care-mi amintesc ca mi le-ai dat, cred ca aveam 5 sau 6 ani, a fost o papusa si un patut pentru ea.
Recunosc ca patul papusii nu-l mai am dar papusa o am si azi…. pe post de bibelou.

Acum, dupa ani si ani…” nu m-as supara daca tot mi-ai da ceva …”
Caci orice m-ar bucura.

Carmen
Draga Mosule,

Nu ti-am mai scris de foarte multi ani...Parca si eu te cunosc de undeva:rolleyes:...amintirile din copilarie...luna decembrie...seara de Ajun in care asteptam cu mare drag ca fratele meu sa soseasca acasa cu prietenii lui, pentru a impodobi impreuna bradul argintiu cu globulete rosii, cu beteala colorata tot rosie sau cu ghirlande din hartie glace (va mai aduceti aminte?).

1. Cel mai frumos cadou pe care mi l-ai facut atunci cand eram copil este o papusa pe care o cheama Liliana (facuta la Arad), pe care mama mea o pastreaza si astazi...Nu ca nu m-as fi jucat cu ea, dar mi-a fost asa de draga incat nu am reusit sa ii scot ochii sau sa o dezmembrez.. Ah! Si cand eram prin clasa a 6-a, am primit de la tine doua jocuri cu intrebari si raspunsuri din biologie si geografie - nu-mi amintesc cum se numea, dar aveau un beculet care se aprindea in momentul in care raspunsul era corect.

2. Ce-mi doresc acum? Sanatate si putere de munca...Nu stiu daca mi le poti aduce pe amandoua, dar ma inscriu pe lista ta de asteptare...:)

La fel ca si @unmoeglich, pot afirma ca am avut parte in acesti ani de prieteni minunati care mi-au fost alaturi la bine si la rau. Nu in ultimul rand, facand parte din comunitatea Avocatnet am reusit sa leg prietenii frumoase, fara de care asa cum scria intr-un comentariu @ubik, "as fi mult mai saraca decat sunt".

Le multumesc prietenilor de aici, iti multumesc Mosule ca ai avut rabdare sa citesti aceasta Scrisoare si mai stiu ca daca nu noua, macar celor mici vei incerca sa le aduci un licar in ochi si un zambet pe fata in seara de Ajun.

Multumesc!
:hugall:
Gabriela Monica

Alte discuții în legătură

Sarbatori fericite!!! Mariana Trufin Mariana Trufin Sa va fie casa, casa Cu bucate noi pe masa Mos Craciun cu sacul plin, Drumu\'n viata cat mai lin, Bogatie cata vreti, Sanatate pentru toti, Iar la ... (vezi toată discuția)
Dedicatii muzicale si nu numai...pentru copiii nostri...:)  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu Pentru ca se apropie Mos Nicolae va invit sa le faceti o surpriza celor mai mici membri ai familiilor Dvs. Cu siguranta se vor bucura daca isi vor vedea ... (vezi toată discuția)
Sarbatori fericite boerica boerica La multi ani, multa sanatate si sarbatori fericite cu un an mai bun. (vezi toată discuția)