elaelaela a scris:
eu cred ca mos craciun e al copiilor,el poate aduce doar lucruri miniaturale,
Desi nu mi place sa comentez parerea nimanui vreau sa va spun ca Mos Craciun este al tuturor, el exista in sufletele celor care simt cu adevarat sarbatorile de craciun, care inseamna nasterea Domnului(ne tot rugam lui, tot anul), petrecere de craciun ii strange pe toti membrii familiei in jurul mesei, al impodobirii bradului, iar acele "lucruri miniaturale", gasite sub bradut, in ochii multora au o semnificatie aparte.
De ce am intervenit, pt ca mama mea care anul acesta a implinit 70 de ani(locuieste in alta tara fata de mine), il asteapta pe Mos Craciun, deja a impodobit bradutul, discutam cum sa aranjam masa de craciun, de cadouri nu zice nimic, decat isi doreste sa le ofere tuturor celor prezenti un mic gest, acolo unde locuieste nu are pensie, deci cadourile nu le poate face decat din ceea ce primeste ea. Inchipuiti-va ca nu cere nimic pt dansa, decat sa aibe un banut sa cumpere cadouri pt bradul de craciun. Acest lucru deja il simtim si noi copiii ei in suflet, deci ne vom revedea toti 4 frati la masa de craciun, iar pe mama o vom bucura pt ca ne-a crescut cu drag si ne-a insuflat spiritul sarbatorilor.
Va doresc ca Mos Craciun sa va aduca bucuria copilariei in suflet, trebuie decat sa va deschideti sufletul pt ca ea exista deja inlauntrul dvs.
Sper ca nu v-am suparat, daca da, imi cer scuze. :vishenka: