avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Scrisoare de la Mos Craciun
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Scrisoare de la Mos Craciun

Dragii mei,

Anul acesta m-am hotărât să ascult şi dorinţele adulţilor.

Am bântuit internetul câteva luni până m-am hotărât. Am ales comunitatea voastră pentru că aici am văzut competenţă, altruism şi recunoştinţă.
De asemenea am remarcat forumita* de care suferiţi mulţi dintre voi însă o înţeleg: de când v-am descoperit simt nevoia să intru zilnic să văd ce mai faceţi.

Prin urmare, de astăzi se deschide lista voastră.
Scrieţi-mi ce v-aţi dori de la mine, însă am două condiţii:
- să fie pentru voi, nu pentru familie sau pentru cei dragi – listele lor sunt rezolvate (sper că puteţi păstra secretul);
- sănătate şi linişte veţi avea cu toţii în 2013, n-are rost să le scrieţi pentru că o să am eu grijă;
- fără dorinţe politice – listele astea ajung în altă parte, eu ştiu unde însă nu vă pot spune.

Trebuie să fac o precizare: dorinţele copiilor au prioritate, aşa că este posibil ca unii dintre voi să intre pe lista de aşteptare. Sunteţi destul de mari ca să înţelegeţi că Moşu’ nu poate chiar orice, deci vă rog să nu fiţi dezamăgiţi dacă n-o să reuşesc să ajung pe la fiecare. Gândul cu care am intrat pe hornul contului Ares_3 a fost să vă aduc aminte asta: este foarte important să nu uitaţi că aveţi nevoie de mici bucurii şi că le meritaţi.

De asemenea mi-ar plăcea să ştiu dacă vreodată cand erati copii v-am bucurat atât de tare încât ţineţi minte şi acum.
Sper să nu aflu că am încurcat listele ori, Doamne fereşte, le-am pierdut. Dacă s-a mai întâmplat şi aşa ceva sper că acum mă înţelegeţi: şi voi aţi păţit-o (nu încercaţi să mă păcăliţi, Moşu’ vede / ştie tot).

Aşadar:
1. Care a fost cel mai frumos cadou pe care vi l-am adus când eraţi mici?
2. Ce aţi vrea să pun sub brad pentru voi anul acesta?

Ne vedem în 25 decembrie :wave:

* dependenţă de forum, care se manifestă două forme: acută (log in – log out de 2-3 ori pe zi) sau cronică (cafea+log in dimineaţa, log out+somnic seara)
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 10:37, 26 Decembrie 2012
Draga Mosule,

Iti multumesc ca n-ai uitat de noi,adultii...stii tu ca de fapt,suntem si noi copii in corpuri de adult.
As vrea sa iti multumesc pentru toate cadourile pe care le-am primit de-a lungul anilor.Ce mult imi placeau jucariile pe care le primeam - bebelusul caruia ii spuneam Cracanel,negresele mici cu parul cret,caruciorul landou din musama si masina de cusut cu care le coseam hainute papusilor ...
Acum as vrea sa te rog ca acest Craciun sa fie mai vesel,cel de anul trecut ne-a gasit indoliati...si as vrea sa avem langa noi copiii si familia si prietenii pentru care,ca si @unmoeglich,nu pot decat sa fiu recunoscatoare.Cadou? As vrea o rochita bleumarin,cu maneci scurte,draguta si eleganta, la care sa pot asorta gulerasul crosetat de bunica.Si-o poseta de dimensiuni normale,ca sa nu mai spuna ai mei,cand ma vad cu gentile mele uriase,ca mi le cumpar de la geamantane...

Multumesc,Mosule,multumesc mult.
:offtopic:

Pot sa-l aplaud pe domnul Andrei Grigoriu?
=D>=D>

Este cel mai frumos mesaj adresat tie Mosule, cel mai haios si sincer....E fooooarte tare!
eu cred ca mos craciun e al copiilor,el poate aduce doar lucruri miniaturale,legat de dorinte,o papusa ,o masinuta(amuzant d-nul grigoriu)etc;ca adulti luptam sa ne realizam visele;ca adult mi-as dori de la mos sa mai pot simti bucuria aia copilareasca daca as primi ceva de la el!
elaelaela a scris:

eu cred ca mos craciun e al copiilor,el poate aduce doar lucruri miniaturale,

Desi nu mi place sa comentez parerea nimanui vreau sa va spun ca Mos Craciun este al tuturor, el exista in sufletele celor care simt cu adevarat sarbatorile de craciun, care inseamna nasterea Domnului(ne tot rugam lui, tot anul), petrecere de craciun ii strange pe toti membrii familiei in jurul mesei, al impodobirii bradului, iar acele "lucruri miniaturale", gasite sub bradut, in ochii multora au o semnificatie aparte.

De ce am intervenit, pt ca mama mea care anul acesta a implinit 70 de ani(locuieste in alta tara fata de mine), il asteapta pe Mos Craciun, deja a impodobit bradutul, discutam cum sa aranjam masa de craciun, de cadouri nu zice nimic, decat isi doreste sa le ofere tuturor celor prezenti un mic gest, acolo unde locuieste nu are pensie, deci cadourile nu le poate face decat din ceea ce primeste ea. Inchipuiti-va ca nu cere nimic pt dansa, decat sa aibe un banut sa cumpere cadouri pt bradul de craciun. Acest lucru deja il simtim si noi copiii ei in suflet, deci ne vom revedea toti 4 frati la masa de craciun, iar pe mama o vom bucura pt ca ne-a crescut cu drag si ne-a insuflat spiritul sarbatorilor.

Va doresc ca Mos Craciun sa va aduca bucuria copilariei in suflet, trebuie decat sa va deschideti sufletul pt ca ea exista deja inlauntrul dvs.

Sper ca nu v-am suparat, daca da, imi cer scuze. :vishenka:
Ultima modificare: Joi, 13 Decembrie 2012
gmancila, utilizator
cu dedicatie pentru gmancila
[ link extern ]
[ link extern ]

Alte discuții în legătură

Sarbatori fericite!!! Mariana Trufin Mariana Trufin Sa va fie casa, casa Cu bucate noi pe masa Mos Craciun cu sacul plin, Drumu\'n viata cat mai lin, Bogatie cata vreti, Sanatate pentru toti, Iar la ... (vezi toată discuția)
Sarbatori fericite boerica boerica La multi ani, multa sanatate si sarbatori fericite cu un an mai bun. (vezi toată discuția)
Dedicatii muzicale si nu numai...pentru copiii nostri...:)  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu Pentru ca se apropie Mos Nicolae va invit sa le faceti o surpriza celor mai mici membri ai familiilor Dvs. Cu siguranta se vor bucura daca isi vor vedea ... (vezi toată discuția)