avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Scrisoare de la Mos Craciun
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Scrisoare de la Mos Craciun

Dragii mei,

Anul acesta m-am hotărât să ascult şi dorinţele adulţilor.

Am bântuit internetul câteva luni până m-am hotărât. Am ales comunitatea voastră pentru că aici am văzut competenţă, altruism şi recunoştinţă.
De asemenea am remarcat forumita* de care suferiţi mulţi dintre voi însă o înţeleg: de când v-am descoperit simt nevoia să intru zilnic să văd ce mai faceţi.

Prin urmare, de astăzi se deschide lista voastră.
Scrieţi-mi ce v-aţi dori de la mine, însă am două condiţii:
- să fie pentru voi, nu pentru familie sau pentru cei dragi – listele lor sunt rezolvate (sper că puteţi păstra secretul);
- sănătate şi linişte veţi avea cu toţii în 2013, n-are rost să le scrieţi pentru că o să am eu grijă;
- fără dorinţe politice – listele astea ajung în altă parte, eu ştiu unde însă nu vă pot spune.

Trebuie să fac o precizare: dorinţele copiilor au prioritate, aşa că este posibil ca unii dintre voi să intre pe lista de aşteptare. Sunteţi destul de mari ca să înţelegeţi că Moşu’ nu poate chiar orice, deci vă rog să nu fiţi dezamăgiţi dacă n-o să reuşesc să ajung pe la fiecare. Gândul cu care am intrat pe hornul contului Ares_3 a fost să vă aduc aminte asta: este foarte important să nu uitaţi că aveţi nevoie de mici bucurii şi că le meritaţi.

De asemenea mi-ar plăcea să ştiu dacă vreodată cand erati copii v-am bucurat atât de tare încât ţineţi minte şi acum.
Sper să nu aflu că am încurcat listele ori, Doamne fereşte, le-am pierdut. Dacă s-a mai întâmplat şi aşa ceva sper că acum mă înţelegeţi: şi voi aţi păţit-o (nu încercaţi să mă păcăliţi, Moşu’ vede / ştie tot).

Aşadar:
1. Care a fost cel mai frumos cadou pe care vi l-am adus când eraţi mici?
2. Ce aţi vrea să pun sub brad pentru voi anul acesta?

Ne vedem în 25 decembrie :wave:

* dependenţă de forum, care se manifestă două forme: acută (log in – log out de 2-3 ori pe zi) sau cronică (cafea+log in dimineaţa, log out+somnic seara)
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 10:37, 26 Decembrie 2012
Draga Mos Craciun,

Chiar daca sunt adolescenta, ma bucur ca fiind membra a forumului iti pot adresa o scrisoare pe aceasta cale.

1. Iti multumesc pentru tot ceea ce am primit de la tine pe tot parcursul copilariei mele. Cel mai frumos dar primit de la tine, ramane papusa Barbie pe care nu am reusit sa o pastrez. Stii tu mai bine ca am incercat sa ma transform la fel ca in reclama 3 in 1 :)) intr-o mica coafeza, cosmeticiana si croitoreasa. :sorry:

2. Ce-mi doresc acum? Ca orice domnisoara imi doresc multe :hugall:. Stiu ca esti la curent cu ceea ce ne place si ceea ce ne dorim noi fetele ;), asa ca te las pe tine sa alegi ce-mi vei lasa sub bradut in noaptea de Craciun.

Pentru tine Mosule cateva versuri si o melodie frumoasa!

De Crăciun, de Crăciun
Să ne iubim, să fim mai buni
Stele mii, bucurii
Oamenii mari sunt iar copii.

[ link extern ]

Iti multumesc inca de pe-acum, draga Mos Craciun :)!

Deea
Draga Mosule cu plete dalbe,

1. Cel mai frumos cadou pe care mi l-ai facut, a fost abonamentul la Opera Romana. Datorita gestului tau, am invatat ce inseamna o reprezentatie artistica de calitate, fie ca a fost vorba de baletul in care personajele parca pluteau, parand ca nu fac efort, fie ca a fost vorba de opera in care nota rafinamentului muzical era satisfacuta de o interpretare impecabila, sustinuta de voci puternice si instrumente vrajite. Iti mai multumesc pentru toate cartile pe care le-am primit (stiu ca vorbeai cu tata, atunci cand nu gaseai cartea pe care ti-a ceream in scrisoare, pentru ca el imi spunea: Mosu' nu a gasit cartea, dar mi-a spus ca o poti citi la biblioteca).
.......si sa nu uit patinele, skateboard-ul (cel pe care mi l-a aruncat mama pe fereastra dupa ultimele 4 copci) si bicicleta semi-cursiera....mi-au fost de folos in "batalia" pentru pozitia de lider al baietilor.......bine ca ai inteles intr-un final, ca sa nu imi mai aduci papusi si bucatarioare de jucarie pentru ca nu imi erau utile :P

2. Stiu ca ne-ai rugat sa nu cerem sanatate, ci sa cerem ceva pentru noi...asa ca ma voi conforma si iti voi cere ce imi doresc, mai mult decat orice. Te rog sa pui o vorba buna la Doamne-Doamne, pentru ca sa ii mai dea mamei sotului meu, inca 10 ani de viata.....pentru ca are deja 80 si imi fac griji pentru ea.
O iubesc mult si atat timp cat ea exista, sunt si eu fericita.
Daca se "lasa greu" Doamne-Doamne, spune-i ca sunt de acord sa ia de la mine cei 10 ani si sa ii dea ei......stie el ca merit, pentru ca deja mi-a luat la el o mamica si nu ar fi fair sa mi-o ia si pe a doua.
Daca faci asta pentru mine, promit solemn ca nu iti voi mai cere niciodata vreun cadou, ci iti voi scrie in fiecare an doar ca sa iti multumesc.

PS:Mos Craciun imi multumesc ca mi-ai indeplinit toate dorintele, inca de pe vremea cand erai Mos Gerila.
1. Cand eram copil, ma bucuram de orice cadou. Important era sa primesc cadouri. Eu.
Rasul plin de incantare, comentariile, atmosfera de sarbatoare ... erau unice, de neuitat.
2. Acum imi plac darurile, dar apreciez mai mult atmosfera incatatoare a timpului petrecut in compania parintilor, fratelui, sotului, fiului, prietenilor... , bucuria impartasita a sarbatorilor, a faptului ca suntem impreuna, ca suntem sanatosi si ne distram.

:love: :bow: :luck:
Dragă Moş Crăciun ,

M-am gândit că , dacă tot am ocazia să îţi mulţumesc pentru darurile primite, să uzez de această ocazie şi eu.
Mulţumesc pentru tot ce te-ai gândit şi ai putut să-mi aduci atunci când eram mică. Pentru păpuşelele din plastic sau cauciuc, mititele sau un pic mai mari, cu hăinuţe pictate. Mărturisesc că mi-ar fi plăcut să aibă nişte hăinuţe adevărate, dar , ceva mai târziu , am fost înzestrată cu imaginaţia de a le croi hăinuţe pe măsură, tăindu-i mamei toate eşarfele şi aproape toate rochiile din mătase.Îţi mai mulţumesc şi pentru faptul că veneai şi la şcoală cu daruri, portocala din pachet şi ciocolata aceea micuţă erau tare binevenite, ca şi cutia de creioane colorate şi cărticica din pachet.
Acum nu ştiu ce aş mai putea să cer, deoarece am deja cele mai frumoase păpuşi .
Am doar nevoie de ceva mai mult timp de petrecut cu ele .
A, şi dacă tot a venit vorba, crezi că o masă mare, ovală, cu 12 scaune tapiţate, pentru noul meu birou, şi un stilou Mont Blanc ar fi o dorinţă exagerată? :">
Cu drag,
un om mare , cu suflet de copil :kissing:
Dragă Moșule,

1. Chiar nu mai țin minte de ce m-am bucurat mai mult, în general îmi plac cadourile cât mai scumpe...

2. Că veni vorba, dacă ești mata de acord, ce spui de un Porsche 911 Turbo S, arlechin alb-negru (cam cum era 996-le lui Horațiu Ionescu-Cristea) - sau galben strident, opționale scaune sport și frâne ceramice. Cu jenți OZ Racing Ultraleggera HLT CL - Matt Graphite.

Nu mă aburi, te rog, nu vreau de la Tamiya, la scara de 1/10 - de-astea îmi iau și singur!

P.S.1. Dacă moșul nu poate, aștept sponsori. Avocatnet???

P.S.2. Și un carnet de conducere, te rog, că de vreo zece ani, după ce am picat de trei ori - incluzând și legislația rutieră, mașina proprie o conduce tot nevastă-mea. Nu râdeți, nu pe mine, doar mașina.

Mulțumesc foarte, foarte mult.

Alte discuții în legătură

Sarbatori fericite!!! Mariana Trufin Mariana Trufin Sa va fie casa, casa Cu bucate noi pe masa Mos Craciun cu sacul plin, Drumu\'n viata cat mai lin, Bogatie cata vreti, Sanatate pentru toti, Iar la ... (vezi toată discuția)
Sarbatori fericite boerica boerica La multi ani, multa sanatate si sarbatori fericite cu un an mai bun. (vezi toată discuția)
Dedicatii muzicale si nu numai...pentru copiii nostri...:)  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu Pentru ca se apropie Mos Nicolae va invit sa le faceti o surpriza celor mai mici membri ai familiilor Dvs. Cu siguranta se vor bucura daca isi vor vedea ... (vezi toată discuția)