avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Scrisoare de la Mos Craciun
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Scrisoare de la Mos Craciun

Dragii mei,

Anul acesta m-am hotărât să ascult şi dorinţele adulţilor.

Am bântuit internetul câteva luni până m-am hotărât. Am ales comunitatea voastră pentru că aici am văzut competenţă, altruism şi recunoştinţă.
De asemenea am remarcat forumita* de care suferiţi mulţi dintre voi însă o înţeleg: de când v-am descoperit simt nevoia să intru zilnic să văd ce mai faceţi.

Prin urmare, de astăzi se deschide lista voastră.
Scrieţi-mi ce v-aţi dori de la mine, însă am două condiţii:
- să fie pentru voi, nu pentru familie sau pentru cei dragi – listele lor sunt rezolvate (sper că puteţi păstra secretul);
- sănătate şi linişte veţi avea cu toţii în 2013, n-are rost să le scrieţi pentru că o să am eu grijă;
- fără dorinţe politice – listele astea ajung în altă parte, eu ştiu unde însă nu vă pot spune.

Trebuie să fac o precizare: dorinţele copiilor au prioritate, aşa că este posibil ca unii dintre voi să intre pe lista de aşteptare. Sunteţi destul de mari ca să înţelegeţi că Moşu’ nu poate chiar orice, deci vă rog să nu fiţi dezamăgiţi dacă n-o să reuşesc să ajung pe la fiecare. Gândul cu care am intrat pe hornul contului Ares_3 a fost să vă aduc aminte asta: este foarte important să nu uitaţi că aveţi nevoie de mici bucurii şi că le meritaţi.

De asemenea mi-ar plăcea să ştiu dacă vreodată cand erati copii v-am bucurat atât de tare încât ţineţi minte şi acum.
Sper să nu aflu că am încurcat listele ori, Doamne fereşte, le-am pierdut. Dacă s-a mai întâmplat şi aşa ceva sper că acum mă înţelegeţi: şi voi aţi păţit-o (nu încercaţi să mă păcăliţi, Moşu’ vede / ştie tot).

Aşadar:
1. Care a fost cel mai frumos cadou pe care vi l-am adus când eraţi mici?
2. Ce aţi vrea să pun sub brad pentru voi anul acesta?

Ne vedem în 25 decembrie :wave:

* dependenţă de forum, care se manifestă două forme: acută (log in – log out de 2-3 ori pe zi) sau cronică (cafea+log in dimineaţa, log out+somnic seara)
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 10:37, 26 Decembrie 2012
elaelaela a scris:

cu dedicatie pentru gmancila
[ link extern ]
[ link extern ]

Va multumesc din suflet! Frumoase amble videoclipuri, trebuie sa recunosc ca le-am vazut pentru prima data, melodiile le port in suflet de mic copil, prin aceasta dedicatie imi aratati ca aveti un suflet de copil, trebuie decat sa va bucurati de ceea ce simtiti in sufletul dvs. Va doresc numai bine!

P.S. Sunt sigura ca mai sunt si alte persoane pe acest forum care ar vrea sa vorbeasca cu Mos Craciun. Cred ca aveti nevoie de putin curaj =D>=D> , iar aceste aplauze sunt pt cei care vor vrea sa posteze in acest topic.
Ultima modificare: Vineri, 14 Decembrie 2012
gmancila, utilizator
gmancila a scris:

P.S. Sunt sigura ca mai sunt si alte persoane pe acest forum care ar vrea sa vorbeasca cu Mos Craciun. Cred ca aveti nevoie de putin curaj =D>=D> , iar aceste aplauze sunt pt cei care vor vrea sa posteze in acest topic.

:) vă mulţumesc pentru încurajare!

Dragă Moş Crăciun
Eu nu ţi-am scris niciodată pentru că nu am înţeles despre tine multe lucruri sau le-am înţeles prea repede ?!... ;) însă tu ai ştiut, de cele mai multe ori, să îmi faci bucurii.
Da, ţin minte o cutie cu bomboane cu cognac – trebuia să fie a altcuiva şi ai pus-o în punguţa mea :) eu m-am bucurat tare, nu am stat pe gânduri, a fost o cutie cu bomboane dovorată cât ai clipi, am dat doar o bomboană surioarei mele mai mari... atunci s-a aflat confuzia.

Acum îmi doresc un bilet de avion să pot merge să îmi văd copiii faţă în faţă, live, nu doar pe net...

Mulţumesc, Moşule!
Draga mosule,
Pe matale, cel care mi-ai fost mereu aproape, te-am asteptat in anii copilariei sa vii o data mai repede, cu darurile alea, fiindu-mi tot mai greu sa ma "cenzurez" de la nazbatiile zilnice.
Cu trecerea anilor, fiind tot mai nerabdator, te-am asteptat pentru a ne reuni inca o data tot familionul - bunici, parinti, copii si nepoti.
In ultimii ani, cand bunicii si parintii au plecat dintre noi, restul familionului tot se reuneste - parinti si copii. Sarbatorim si ne aducem aminte si de cei plecati dintre noi.
Ce vreau eu de la tine mosule ?! O bucurie deja s-a produs inca din vara - copilul plecat peste mari si tari a revenit definitiv in tara, de pe acele meleaguri unde 2 ani a facut Craciunul fara noi, ceilalti.
Am impodobit deja bradul, cadourile asteapta frumos ambalate, sub brad.
Cadoul pentru mine si sotia mea tocmai suna la usa. Va las. Au sosit copii.
Sarbatori fericite tuturor ! Sa aveti parte numai de bucurii alaturi de copii, parinti si bunici !
:hugall: :luck:
Am sosit! Putin mai devreme, insa tare-s ocupat si nu puteam decat in seara asta.

Draga aiai, sper sa iti placa si sa-ti fie bune, daca nu la anu’ sa-mi spui ceva despre model si culoare ca mai bine nu m-am priceput:
[ link extern ]

Draga OMaria, imi cer iertare pentru ca te-am necajit cand erai mica. Nu m-am facut ca nu va vad, asa s-a intamplat... Copiii necajiti cresc uneori mai frumos decat cei care au de toate, este si cazul tau: din felul in care ai scris se simte ca esti o fiinta calda, puternica, pe care cei din jur o cauta cand au probleme.
Am vorbit mai Sus si mi s-a spus sa iti transmit ca anul viitor va fi mult mai bun decat acesta care se incheie: se va gasi rezolvarea la problemele copiilor despre care ai scris iar sanatatea ta se va imbunatati cu siguranta.
Cat despre masina pentru copii, mi-am propus sa le-o duc cat de repede pot.

Draga Herra_,
Seman cu cineva cunoscut... nu seman cu nimeni, sunt unic! Si eu as fi zis ca semeni cu un copil neastamparat din Timisoara, care atunci cand ii duceam cadourile ma fugarea prin casa ca sa-mi spuna o epigrama, doar-doar mai primeste ceva... da’ nu cred ca erai tu.
In privinta dorintelor tale:
- esti suficient de marinimoasa, ce-i prea mult strica;
- daca patesti asa cand mananci:
[ link extern ]
mi-e teama ca nu am cum sa te ajut;
- masina de facut timp nu iti trebuie, crede-ma pe cuvant; oricat ai avea tot atat de repede ar trece;
- ratele ti le-a achitat domnul, cu doua conditii: sa nu spui nimanui asta si sa iti ridici cardul de cumparaturi fara limita de credit de la filiala bancii lui din Timisoara:
[ link extern ]
In legatura cu mintea romanului de pe urma, zau ca nu stiu la ce ti-ar folosi. Viata ta de acum inainte ar fi searbada, asa ca asta se taie de pe lista.
[ link extern ]

Draga gmancila, imi aduc aminte de voi, cei 4 frati... vai cat ma chinuiam sa ma ascund, noroc cu mama ta - ne intelegeam din priviri si ma ajuta sa ma strecor in casa ca nu puteam misca de raul vostru: auzeati orice fosnet. Ati fost printre preferatii mei.
Zici ca vrei rabdare, intelegere, calm si intelepciune... oook:
[ link extern ]
[ link extern ]
Iti spun si tie un secret: fiul tau mi-a cerut un anumit tricou, eu zic ca anul care vine o sa fie mai usor cu el:
[ link extern ]
Iar acesta este cadoul pentru mama ta:
[ link extern ]

Draga elya63, tu ti-ai dorit sanatate.
Sper sa te bucure vestea mea: pana la Craciunul viitor, o sa fii supravegheata de domnul (si-a suspendat toate contractele pentru a se putea ocupa doar de tine):
[ link extern ]

Draga eraz,
Ma bucur sa aud si de la tine ca ca nu te-am dezamagit. Ai zis ca o sa ma intampini si anul acesta... sper sa nu adormi ca pe vremuri:
[ link extern ]

Draga iulia53
Draga Iulia, m-am tot gandit cum as putea sa fac sa-ti dau putere de munca si cred ca altceva mai potrivit nu puteam sa gasesc:
[ link extern ]
In legatura cu prezenta la Concertul de Anul Nou, pana soseste invitatia pentru tine uite ce iti dau:
[ link extern ]

Draga unmoeglich, dorinta ta poate parea modesta insa este foarte greu de indeplinit... M-am gandit ca le-ai putea dedica doua melodii, vor transmite ceea ce simti pentru ei si cat de importanti sunt in viata ta:
[ link extern ]
[ link extern ]
Pentru ca ii ai si te au in suflet, conteaza mai putin prezenta fizica – dar tu stii asta, ca nu distanta desparte oamenii. Important este ca ai la cine sa te gandesti si ti se raspunde cu aceeasi masura. In rest... timpul le rezolva pe toate, uite-aici o sa va intalniti:
[ link extern ]

Draga carmen01011959, ma bucur ca ai pastrat papusa si ca e intreaga, spiridusul care a facut-o o sa fie fericit cand o sa-i spun
M-am tot gandit ce sa iti dau, ca tu meriti atat de multe...
Tinand cont ca acum ai o problemuta de sanatate m-am gandit ca ti-ar prinde bine un ajutor:
[ link extern ]
Iar pana el o sa-ti rezolve masa de Craciun tu te poti ocupa de ‘’dansul’’:
[ link extern ]

Draga Gabrielle Monique, am vazut pe lista ta sanatate si putere de munca, am analizat si am zis asa: putere de munca ai, trebuie sa ma ocup de sanatate. Nimeni nu mi s-a parut mai potrivit decat el:
[ link extern ]
Asa ca amandoua dorintele tale sunt rezolvate.
Bonus:
[ link extern ]
O sa ai un an minunat, plin de bucurii si realizari – stiu din sursa sigura.

Draga Andreea_Ionescu, multumesc pentru cadou – tu n-ai uitat ca imi place sa ascult poezii sau cantecele in schimbul darurilor.
Uite ce ti-am adus:
[ link extern ]
[ link extern ]
Anul care urmeaza va fi foarte greu pentru tine, ca sa razbati mai usor ti-am umplut un saculet cu noroc si ti l-am pus sub perna. O sa-ti ajute si la asta:
[ link extern ]
si la asta:
[ link extern ]

Draga Birou_de_Mediator, si tu m-ai pus la grea incercare dar pana la urma m-am descurcat, am pregatit cadoul pentru tine si pentru mama ta insa va trebui sa mai asteptati:
[ link extern ]
E doar ''macheta'', o sa fie muuuult mai mare.
Si pentru ca tu esti un copil ATAt de bun, nu puteam sa te las fara nimic:
[ link extern ] :

Draga Lia_Alexe, ce puteam sa iti mai aduc...? Pari sa ai cele mai importante daruri de la viata: familie unita si fericita, prieteni adevarati, bucurii impartasite...
Sper sa nu te dezamagesc si sa iti dau ceva ce ai deja, am pus pe sanie pentru tine ceva ce si-ar dori si posesoarea contului astuia:
[ link extern ]

Draga Legally, te-am umplut de cadouri cand erai mica pentru ca imi scriai in versuri – santaj sentimental, ce mai. Nu am rezistat niciodata.
Si acum imi place cum mi-ai scris, asa ca sper sa fii multumita:
[ link extern ]
Este extensibila, exact pentru 12 persoane iar scaunele sunt toate chiar daca nu se vad in poza.
A, si stiloul:
[ link extern ]
Mi-ai cam spart bugetul, dar pentru ca uneori esti din cale-afara de modesta am mers prin compensare.

Draga Andrei Grigoriu, tu m-ai dat gata. Mi-a fost foarte, foarte greu sa ma ocup de amandoua dorintele tale - masina + carnet asa ca, draga Andrei, pentru momentele cand sotia ta nu te poate duce unde ai nevoie am gasit aceasta solutie – ti-am adus masina cu sofer:
[ link extern ]
Sa vad ce rezolv la anul cu carnetul.

Draga office_carmen, mi-a placut dorinta ta. Sa cumpar haine e una din bucuriile mele.
[ link extern ]
Iar daca iti place modelul postetei iti aduc una bleumarin:
[ link extern ]

Draga elaelaela, nici tu nu mi-ai cerut nimic dar sper sa te bucuri de familia asta de ursuleti - pari sa nu fi uitat de bucuriile copilariei:
[ link extern ]

Draga fici, am rezolvat si dorinta ta. Ai bilet la acest avion care te va duce oriunde vrei in lume, o data pe an:
[ link extern ]
Sau te iau cu sania mea... cum vrei tu. Mi-ar fi drag sa vii cu mine, te-as pune sa-mi reciti poeziile acelea minunate pe care le scrii.

Draga gigipopa, ma bucur sa aud ce-mi spui. M-am gandit ca ti-ar prinde bine, totusi, asa ceva pentru momentul cand va veti strange toti:
[ link extern ]
Sper sa va ajunga, daca nu suni din cloptel si mai aduc.

Sa ne vedem cu bine si de Craciunul viitor :wave:
Pana nu-mi bag mainile in sarmale si in cozonaci, caci atunci mi se duc toate gandurile bune:)),
vreau sa va spun ca acolo sub cetina de brad am mai facut loc si pentru voi, voi cei care stati aici zi de zi, umar langa umar, care cititi, care rasfoiti prin legislatie, care va adunati gandurile si stiinta sa fiti prezenti aici, sa raspundeti, sa fiti calmi si politicosi, sa nu lasati sa se stinga flacara acestui site.
Sunteti mereu aproape, fie noaptea tarziu, fie dimineata devreme, fie peste zi. Alergati printre randurile scrise ca niste furnicute, harnici si mereu la datorie.
Va multumesc si voua ca existati si va doresc tot binele din lume, sa fiti sanatosi alaturi de cei dragi voua, sa petreceti bine si sa va bucurati de Sarbatoarea Craciunului.
La multi ani !
Cu mult drag pentru toti cei prezenti aici !

Alte discuții în legătură

Sarbatori fericite!!! Mariana Trufin Mariana Trufin Sa va fie casa, casa Cu bucate noi pe masa Mos Craciun cu sacul plin, Drumu\'n viata cat mai lin, Bogatie cata vreti, Sanatate pentru toti, Iar la ... (vezi toată discuția)
Sarbatori fericite boerica boerica La multi ani, multa sanatate si sarbatori fericite cu un an mai bun. (vezi toată discuția)
Dedicatii muzicale si nu numai...pentru copiii nostri...:)  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu Pentru ca se apropie Mos Nicolae va invit sa le faceti o surpriza celor mai mici membri ai familiilor Dvs. Cu siguranta se vor bucura daca isi vor vedea ... (vezi toată discuția)