Am sosit! Putin mai devreme, insa tare-s ocupat si nu puteam decat in seara asta.
Draga
aiai, sper sa iti placa si sa-ti fie bune, daca nu la anu’ sa-mi spui ceva despre model si culoare ca mai bine nu m-am priceput:
[ link extern ]
Draga
OMaria, imi cer iertare pentru ca te-am necajit cand erai mica. Nu m-am facut ca nu va vad, asa s-a intamplat... Copiii necajiti cresc uneori mai frumos decat cei care au de toate, este si cazul tau: din felul in care ai scris se simte ca esti o fiinta calda, puternica, pe care cei din jur o cauta cand au probleme.
Am vorbit mai Sus si mi s-a spus sa iti transmit ca anul viitor va fi mult mai bun decat acesta care se incheie: se va gasi rezolvarea la problemele copiilor despre care ai scris iar sanatatea ta se va imbunatati cu siguranta.
Cat despre masina pentru copii, mi-am propus sa le-o duc cat de repede pot.
Draga
Herra_,
Seman cu cineva cunoscut... nu seman cu nimeni, sunt unic! Si eu as fi zis ca semeni cu un copil neastamparat din Timisoara, care atunci cand ii duceam cadourile ma fugarea prin casa ca sa-mi spuna o epigrama, doar-doar mai primeste ceva... da’ nu cred ca erai tu.
In privinta dorintelor tale:
- esti suficient de marinimoasa, ce-i prea mult strica;
- daca patesti asa cand mananci:
[ link extern ]
mi-e teama ca nu am cum sa te ajut;
- masina de facut timp nu iti trebuie, crede-ma pe cuvant; oricat ai avea tot atat de repede ar trece;
- ratele ti le-a achitat domnul, cu doua conditii: sa nu spui nimanui asta si sa iti ridici cardul de cumparaturi fara limita de credit de la filiala bancii lui din Timisoara:
[ link extern ]
In legatura cu mintea romanului de pe urma, zau ca nu stiu la ce ti-ar folosi. Viata ta de acum inainte ar fi searbada, asa ca asta se taie de pe lista.
[ link extern ]
Draga
gmancila, imi aduc aminte de voi, cei 4 frati... vai cat ma chinuiam sa ma ascund, noroc cu mama ta - ne intelegeam din priviri si ma ajuta sa ma strecor in casa ca nu puteam misca de raul vostru: auzeati orice fosnet. Ati fost printre preferatii mei.
Zici ca vrei rabdare, intelegere, calm si intelepciune... oook:
[ link extern ]
[ link extern ]
Iti spun si tie un secret: fiul tau mi-a cerut un anumit tricou, eu zic ca anul care vine o sa fie mai usor cu el:
[ link extern ]
Iar acesta este cadoul pentru mama ta:
[ link extern ]
Draga
elya63, tu ti-ai dorit sanatate.
Sper sa te bucure vestea mea: pana la Craciunul viitor, o sa fii supravegheata de domnul (si-a suspendat toate contractele pentru a se putea ocupa doar de tine):
[ link extern ]
Draga
eraz,
Ma bucur sa aud si de la tine ca ca nu te-am dezamagit. Ai zis ca o sa ma intampini si anul acesta... sper sa nu adormi ca pe vremuri:
[ link extern ]
Draga
iulia53
Draga Iulia, m-am tot gandit cum as putea sa fac sa-ti dau putere de munca si cred ca altceva mai potrivit nu puteam sa gasesc:
[ link extern ]
In legatura cu prezenta la Concertul de Anul Nou, pana soseste invitatia pentru tine uite ce iti dau:
[ link extern ]
Draga
unmoeglich, dorinta ta poate parea modesta insa este foarte greu de indeplinit... M-am gandit ca le-ai putea dedica doua melodii, vor transmite ceea ce simti pentru ei si cat de importanti sunt in viata ta:
[ link extern ]
[ link extern ]
Pentru ca ii ai si te au in suflet, conteaza mai putin prezenta fizica – dar tu stii asta, ca nu distanta desparte oamenii. Important este ca ai la cine sa te gandesti si ti se raspunde cu aceeasi masura. In rest... timpul le rezolva pe toate, uite-aici o sa va intalniti:
[ link extern ]
Draga
carmen01011959, ma bucur ca ai pastrat papusa si ca e intreaga, spiridusul care a facut-o o sa fie fericit cand o sa-i spun
M-am tot gandit ce sa iti dau, ca tu meriti atat de multe...
Tinand cont ca acum ai o problemuta de sanatate m-am gandit ca ti-ar prinde bine un ajutor:
[ link extern ]
Iar pana el o sa-ti rezolve masa de Craciun tu te poti ocupa de ‘’dansul’’:
[ link extern ]
Draga
Gabrielle Monique, am vazut pe lista ta sanatate si putere de munca, am analizat si am zis asa: putere de munca ai, trebuie sa ma ocup de sanatate. Nimeni nu mi s-a parut mai potrivit decat el:
[ link extern ]
Asa ca amandoua dorintele tale sunt rezolvate.
Bonus:
[ link extern ]
O sa ai un an minunat, plin de bucurii si realizari – stiu din sursa sigura.
Draga
Andreea_Ionescu, multumesc pentru cadou – tu n-ai uitat ca imi place sa ascult poezii sau cantecele in schimbul darurilor.
Uite ce ti-am adus:
[ link extern ]
[ link extern ]
Anul care urmeaza va fi foarte greu pentru tine, ca sa razbati mai usor ti-am umplut un saculet cu noroc si ti l-am pus sub perna. O sa-ti ajute si la asta:
[ link extern ]
si la asta:
[ link extern ]
Draga
Birou_de_Mediator, si tu m-ai pus la grea incercare dar pana la urma m-am descurcat, am pregatit cadoul pentru tine si pentru mama ta insa va trebui sa mai asteptati:
[ link extern ]
E doar ''macheta'', o sa fie muuuult mai mare.
Si pentru ca tu esti un copil ATAt de bun, nu puteam sa te las fara nimic:
[ link extern ] :
Draga
Lia_Alexe, ce puteam sa iti mai aduc...? Pari sa ai cele mai importante daruri de la viata: familie unita si fericita, prieteni adevarati, bucurii impartasite...
Sper sa nu te dezamagesc si sa iti dau ceva ce ai deja, am pus pe sanie pentru tine ceva ce si-ar dori si posesoarea contului astuia:
[ link extern ]
Draga
Legally, te-am umplut de cadouri cand erai mica pentru ca imi scriai in versuri – santaj sentimental, ce mai. Nu am rezistat niciodata.
Si acum imi place cum mi-ai scris, asa ca sper sa fii multumita:
[ link extern ]
Este extensibila, exact pentru 12 persoane iar scaunele sunt toate chiar daca nu se vad in poza.
A, si stiloul:
[ link extern ]
Mi-ai cam spart bugetul, dar pentru ca uneori esti din cale-afara de modesta am mers prin compensare.
Draga
Andrei Grigoriu, tu m-ai dat gata. Mi-a fost foarte, foarte greu sa ma ocup de amandoua dorintele tale - masina + carnet asa ca, draga Andrei, pentru momentele cand sotia ta nu te poate duce unde ai nevoie am gasit aceasta solutie – ti-am adus masina cu sofer:
[ link extern ]
Sa vad ce rezolv la anul cu carnetul.
Draga
office_carmen, mi-a placut dorinta ta. Sa cumpar haine e una din bucuriile mele.
[ link extern ]
Iar daca iti place modelul postetei iti aduc una bleumarin:
[ link extern ]
Draga
elaelaela, nici tu nu mi-ai cerut nimic dar sper sa te bucuri de familia asta de ursuleti - pari sa nu fi uitat de bucuriile copilariei:
[ link extern ]
Draga
fici, am rezolvat si dorinta ta. Ai bilet la acest avion care te va duce oriunde vrei in lume, o data pe an:
[ link extern ]
Sau te iau cu sania mea... cum vrei tu. Mi-ar fi drag sa vii cu mine, te-as pune sa-mi reciti poeziile acelea minunate pe care le scrii.
Draga
gigipopa, ma bucur sa aud ce-mi spui. M-am gandit ca ti-ar prinde bine, totusi, asa ceva pentru momentul cand va veti strange toti:
[ link extern ]
Sper sa va ajunga, daca nu suni din cloptel si mai aduc.
Sa ne vedem cu bine si de Craciunul viitor :wave: