avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... E legal ca un politician sa indemne la neprezentarea ...
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

E legal ca un politician sa indemne la neprezentarea la votare?

Cred ca nu este corect din punct de vedere legislativ,ca un politician sa indemne populatia sa nu se prezinte la vot?Consider ca ar trebui trimis in judecata! Adym.
Cel mai recent răspuns: petricapetrisor , utilizator 21:45, 11 Iunie 2013
Ponta, despre nominalizarea lui Kovesi:" Partenerii europeni aveau nevoie de o garanţie că USL nu a venit la putere să pună mâna pe DNA."

ca (drept) urmare, el (ponta) le-a garantat partenerilor europeni ca USL a venit la putere sa lase DNA in mana lu' basescu.
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~
Întrebare: Îi îndemnaţi să meargă la vot?

băsescu: Să vedem ce e de votat.
- 11.06.2013


Nepretuit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Psd a dat semnalul în teritoriu: baronii se pregãtesc de ruperea usl ContSters257414 ContSters257414 [b]Surse- PSD a dat semnalul în teritoriu: baronii se pregătesc de ruperea ... (vezi toată discuția)
Referendum nrosu nrosu consider ca marti 21.08.2012 toti cei care am votat sa ne aflam in strada sau la sediul CCR care va trebui sa delibereze in privinta referendumului ... (vezi toată discuția)
1.500.000 de voturi falsificate la referendum? ContSters257414 ContSters257414 [i]Numai din descoperirile făcute de DNA, numărul voturilor fraudate se ridică la aproximativ 1,5 milioane. Dacă la acestea se adaugă cele descoperite de ... (vezi toată discuția)