avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... PIERDUT SIM TELEFON
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

PIERDUT SIM TELEFON

AM pierdut un sim de tel de abonament si pina lam cautat nu lam gasit,am anuntat sa mil intrerupa si cel care la gasit a vb in contul meu poate fii tras la raspundere daca imi vine factura mai mult.EXISTA O LEGE.
Cel mai recent răspuns: Mihai Strimbeanu , Alte profesii 13:58, 16 Decembrie 2012
Atata timp cat persoana nu se cunoaste nu poate fi trasa la raspundere. Insa daca pe baza identificarii numerelor de telefon apelate se poate face si identificarea persoanei, eu zic ca aceasta poate fi trasa la raspundere in cazul unei plangeri facute de Dvs.. Era bine sa blocati imediat numarul in momentul in care ati constatat pierderea sim-ului.

Poate totusi aveti noroc si nu s-a vorbit asa de mult de pe cartela respectiva.
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Decembrie 2012
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
PIERDUT numai simul nu telefonul
DAR cei de la politie pot sa zica trebuia imediat simul oprit din retea si cind ati vazut ca nu ati gasit era mai bine o intorc si pe aia cei de la politie.
Asa este, sim-ul trebuia intrerupt imediat.

Dar, poate exista si posibiliatea sa nu fi putut imediat din varii motive.

Dupa cat timp ati intrerupt sim-ul?

Conteaza mult cat timp a trecut.
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Decembrie 2012
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Domnule avocat, eu cred ca trebuie sa astepte sosirea facturii cu desfasuratorul convorbirilor. Nu conteaza cat timp a trecut de la momentul pierderii si pana a blocat cartela. Poti vorbi intr-o noapte, cat ai vorbi intr-o saptamana de pe telefon.... Parerea mea...

Alte discuții în legătură

Cartela sim pierduta georgescucatalin87 georgescucatalin87 Buna ziua, va ro sa ma ajutati cu o parere si un sfat. Pe scurt am pierdut o cartela Sim de la rds, mi-a venit luna trecuta acasa factura si aveam de platit ... (vezi toată discuția)
Pierdut (furat telefon cu abonament) aordodi aordodi In urma facturii emise pentru telefon, Ieri am aflat ca telefonul mobil pe care il credeam uitat la tara (parinti) a fost defapt furat/pierdut. Faptasul a ... (vezi toată discuția)
Insusire bun mirela draghici mirela draghici am o fata de 15 si 6 luni si a gasit o cartela sim si a efectuat mai multe apeluri de pe aceasta cartela,proprietarul acestei cartele a facut sesizare la ... (vezi toată discuția)