avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... bilet la ordin
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

bilet la ordin

Am contractat un cretit imobiliar ca si PFA, cu ipoteca de rangul I in favoarea bancii Transilvania ,plus "un bilet la ordin stipulat fara protest avalizat in nume propriu" . Nu mai pot plati ratele si banca sustine ca sotia mea (care nu a semnat absolut nici un fel de act) raspunde in solidar cu mine si in consecinta se va pune poprire si pe veniturile ei.
A doua problema:am un credit nevoi personale garantat cu ipoteca, contractat inaintea celui de la Transilvania si acum banca Transilvania ameninta si cu executarea respectivului imobil.Este posibil asa ceva, adica sa execute un imobil ipotecat in favoarea altei banci?
Astept un raspuns, cu multumiri , Alin
Cel mai recent răspuns: alin1972 , utilizator 13:20, 6 Februarie 2009
Multumesc pentru informatii; e sinistru ,dar e bine sa sti cum stau lucrurile.
O zi buna,Alin Ciurca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card de credit restant ELA72 ELA72 Buna ziua, va rog ajutati-ma cu un raspuns.Am aun card de credit la raif de 100 mil .Pana acum un an am reuist sa il platesc la zii , desi banca imi cerea mai ... (vezi toată discuția)
Executare silita florintimisoara florintimisoara Buna seara.Ma numesc Florin Roman si am urmatoarea problema.In anul 2006,am luat doua credite,unul de nevoi personale in lei de la Otp si unul ipotecar in ... (vezi toată discuția)
Ipoteca imobil+ sechestru asigurator imobil ektcib ektcib buna ziua, am un contract de executie lucrari care este garantat cu un contract de ipoteca de \"grad I, precum si interdictia de instrainare, grevare si ... (vezi toată discuția)