avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... apartament = discoteca
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

apartament = discoteca

An nou fericit 2013
Dar pentru noi, anul nu a inceput deloc bine. Sint la mama la Tg. Mures. V-am mai spus de problemele ei cu niste vecini. Acum fac revelionul acasa. Bubuie peretii ca i-a cazut un tablou. Cu fiecare ora care trece, muzica e tot mai tare. Acum cind va scriu, danseaza, tropae si chiuie. Unul urla: pantalonii mei. Da sint beti. Nu pot suna la 112 pentru ca feciorul cu petrecerea acolo lucreaza. Se poate sa fie cu colegi de ai lui. Ce sa fac? Acum inteleg si mai bine pe mama. Va rog sa ma sfatuiti bine. Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 1 Ianuarie 2013
ContSters269461, utilizator
Cel mai recent răspuns: danazan , utilizator 21:58, 9 Ianuarie 2013
Cum i-a cazut de la galagie tabloul? Asa cum mi-a cazut mie oglinda tot din cauza " galagiei". De fapt ea pica din cauza vibratiilor excesive de la bubuielile picioarelor care bat in podeaua apartamentului. Si cum se stie, betoanele sunt foarte bune la transmiterea vibratiilor. V-as mai putea da exemple cu podurile pe care nu ai voie sa mergi in cadenta pentru ca intra in vibratii(oscilatii) si pica, etc. E inginerie curata, nu-i niciun secret sau vreo mare filozofie.
Iar solutia nu este ca eu sa-mi baricadez apartamentul ci sa inceteze nesimtirea celorlalti. Si nu se pune problema de a nu auzi ce vorbesc vecinii, pentru ca nu asta deranjeaza, sa fim seriosi, aici se povestea despre altceva.
dar in mesaj scrie ca galagia venea prin pereti, nu prin tavan.
inseamna ca vecinii stau alaturi si nu deasupra.
deci nu avea cum sa cada tabloul de la dansul vecinilor ca doar nu dansau pe pereti.
eu asa vad logic.
poate ma insel.
Cred ca cel mai bine ar fi sa va explice fenomenul un inginer constructor, detine mai multe cunostinte in domeniu decat mine.
Iata fenomenul explicat inginereste. Accesati lincul urmator si va lamuriti
[ link extern ]
Cred ca a inteles toata lumea!
Multumin pentru link.

Alte discuții în legătură

Vecin meloman start01 start01 Va salut, Am un vecin de pe scara alaturata (avem acelasi administrator cu care el e foarte bun prieten...din pacate), care asculta muzica cu un subwoofer ... (vezi toată discuția)
Problema privind deteriorarea blocului de la zgomot puternic tiniza tiniza buna seara, am un vecin cam galagios...adica pune muzica la un volum care produce vibratii puternice in podeaua apartamentului meu si obstructioneaza orice ... (vezi toată discuția)
Tulburarea linistii publice kobgala kobgala buna ziua !vreau sa fiu cat mai scurta ,cum pot proceda cu o doamna judecatoare care locuieste intr-un apartament deasupra mamei mele si care la orice miscare ... (vezi toată discuția)