Poate nu m-am facut bine inteles dar eu sunt pentru un comportament civilizat in bloc si-am patit-o de mai multe ori mai ales cu chiriasii de deasupra mea.
Eu am fost nevoit sa apelez la politie de ctava ori si uneori s-au mai asezat lucrurile, alteori nu. Aici s-a explicat ca trebuie apelat la politie dar cineva nu intelegea cum este posibil sa cada tabloul.
tarkan a scris:
deci nu avea cum sa cada tabloul de la dansul vecinilor ca doar nu dansau pe pereti.
Mie, intr-o situatie asemanatoare, mi se clatina lustra, vibrau geamurile si tabloul o lua razna. Am mers la usa vecinilor si cand au deschis usa am vazut o trupa de studenti zdraveni dansand ceva intre zorba si step cu pantofi cu toc, direct pe parchetul laminat... Iar chiriasul grec imi spune ca iau lectii de dans, ca repeta pentru nu stiu ce eveniment...
Am mai povestit acest lucru acum vreo jumatate de an aici pe forum si-atunci am gasit pentru exemplificare un dans pe youtube pe care l-am postat.
Asta nu inseamna ca sunt de acord cu asemenea petreceri in blocul de locuit. Asa ca anuntati presedintele asociatiei, administratorul, politia, primaria... si trebuie sa se linisteasca pana la urma.