avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... apartament = discoteca
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

apartament = discoteca

An nou fericit 2013
Dar pentru noi, anul nu a inceput deloc bine. Sint la mama la Tg. Mures. V-am mai spus de problemele ei cu niste vecini. Acum fac revelionul acasa. Bubuie peretii ca i-a cazut un tablou. Cu fiecare ora care trece, muzica e tot mai tare. Acum cind va scriu, danseaza, tropae si chiuie. Unul urla: pantalonii mei. Da sint beti. Nu pot suna la 112 pentru ca feciorul cu petrecerea acolo lucreaza. Se poate sa fie cu colegi de ai lui. Ce sa fac? Acum inteleg si mai bine pe mama. Va rog sa ma sfatuiti bine. Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 1 Ianuarie 2013
ContSters269461, utilizator
Cel mai recent răspuns: danazan , utilizator 21:58, 9 Ianuarie 2013
Am inteles perfect si am vizionat cu placere. Asta da inginerie ! Va doresc un an mai bun tuturor.
Desi am simtul umorului destul de bine dezvoltat ma deranjeaza destul de tare coalitiile care sprijina faptele antisociale !
Ma gandesc cat de permisive ar fi acele persoane daca li s-ar intampla si lor, mai ales ca aceste nopti sunt unice si asa cum vor unii sa se distreze, tot la fel de bine au si altii acest drept !
Inca o data regret imens pozitia d-voastra fata de faptele antisociale!
Buna seara si La multi ani!

@unmoeglich: Vedeti dvs,, asa se intampla de obicei . Este cate un vecin care pune cu botu' pe labe o gramada de oameni si atunci cand incerci sa gasesti intelegere si sprijin in alta parte esti luat la rost. Sincer, ptr ca si eu sunt Stan Patitu' va inteleg perfect. Cred ca solutia cea mai buna era sa sunati la Politie (chiar daca vecinul cu probleme lucreaza in cadrul Politiei - asta nu il face D-zeu pe pamant). Aici ati vazut ce ajutor ati primit: ce ati spus dvs si unde s-a ajuns!!!

Cred ca putini stiu ca a locui intr-un bloc implica un comportament civilizat. :)
Poate nu m-am facut bine inteles dar eu sunt pentru un comportament civilizat in bloc si-am patit-o de mai multe ori mai ales cu chiriasii de deasupra mea.
Eu am fost nevoit sa apelez la politie de ctava ori si uneori s-au mai asezat lucrurile, alteori nu. Aici s-a explicat ca trebuie apelat la politie dar cineva nu intelegea cum este posibil sa cada tabloul.
tarkan a scris:

deci nu avea cum sa cada tabloul de la dansul vecinilor ca doar nu dansau pe pereti.

Mie, intr-o situatie asemanatoare, mi se clatina lustra, vibrau geamurile si tabloul o lua razna. Am mers la usa vecinilor si cand au deschis usa am vazut o trupa de studenti zdraveni dansand ceva intre zorba si step cu pantofi cu toc, direct pe parchetul laminat... Iar chiriasul grec imi spune ca iau lectii de dans, ca repeta pentru nu stiu ce eveniment...
Am mai povestit acest lucru acum vreo jumatate de an aici pe forum si-atunci am gasit pentru exemplificare un dans pe youtube pe care l-am postat.
Asta nu inseamna ca sunt de acord cu asemenea petreceri in blocul de locuit. Asa ca anuntati presedintele asociatiei, administratorul, politia, primaria... si trebuie sa se linisteasca pana la urma.
Buna dimineata,

@adriantot: Acesta era raspunsul asteptat de la dvs. :yes:

Alte discuții în legătură

Vecin meloman start01 start01 Va salut, Am un vecin de pe scara alaturata (avem acelasi administrator cu care el e foarte bun prieten...din pacate), care asculta muzica cu un subwoofer ... (vezi toată discuția)
Problema privind deteriorarea blocului de la zgomot puternic tiniza tiniza buna seara, am un vecin cam galagios...adica pune muzica la un volum care produce vibratii puternice in podeaua apartamentului meu si obstructioneaza orice ... (vezi toată discuția)
Tulburarea linistii publice kobgala kobgala buna ziua !vreau sa fiu cat mai scurta ,cum pot proceda cu o doamna judecatoare care locuieste intr-un apartament deasupra mamei mele si care la orice miscare ... (vezi toată discuția)