avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii contract partial 2 ore saptamana
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

contract partial 2 ore saptamana

care este baza de calcul la fond sanatate incepand cu 01.07.2012
exista o baza minima ? sau e cea rezultata din calculul respectiv !:">
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:24, 8 Februarie 2013
multumesc mult d-lui MANEA!
ALTA SPETA va rog
deducerea personala ptr. calculul impozitului pe salarii
in cazul in care sal nu are pe nimeni in intretinere s-a anulat in anul 2012?
Nu s-a abrogat nimic in ceea ce priveste deducerea personala .. ea se acorda la locul de munca unde persoana are functia de baza , indiferent de tipul c.i.m. incheiat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in munca viorica bulzan viorica bulzan daca o persoana este angajata la o firma cu CM cu timp partial de 4 ore cu functia de baza F1 si mai are in alta firma CM cu timp partial de 4 ore fara ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza contributiile pentru sanatate si pensie pentru p.f.a. birzaveanu birzaveanu Am accesat masura 141 in domeniul apicultura si am fost nevoit sa ma inregistrez ca p.f.a. Va rog sa-mi spuneti ce obligatii fiscale am, mentionez ca nu sunt ... (vezi toată discuția)
Cum platesc c.a.s.s.cu venituri numai din tranzactiile cu actiuni pe bursa forumistul forumistul Sunt o persoana fara ocupatie si am inceput sa tranzactionez actiuni pe Bursa de Valori Bucuresti. In aceasta luna am facut cateva vanzari de actiuni, in urma ... (vezi toată discuția)