avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Incadrare pe post in administratia publica locala
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Incadrare pe post in administratia publica locala

Buna ziua,
In cazul in care am absolvit un colegiu de Administratie si Secretariat dupa care am continuat studiile, in sistem Bologna, la Facultatea de Administratie Publica din cadrul Universitatii din Bucuresti pot fi incadrat pe un post cu studii superioare sau numai pe un post pentru studii medii.
Cu studiile superioare de scurta durata ce fel de post pot ocupa; pentru a fi functionar public, inspector de specialitate - de exemplu - trebuie sa fi absolvit si un master?
Va multumesc anticipat,
Florin.
Cel mai recent răspuns: florynp , utilizator 13:05, 4 Ianuarie 2013
Va multumesc de informatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare in clasa mihailivan mihailivan sunt functionar public incadrat in 2007 pe studii medii referent (nu au fost scoase la concurs posturi ptr studii superioare la acel concurs). am absolvit ... (vezi toată discuția)
Studii universitare de licenta cu diploma cerute la posturi bugetare 9lucia 9lucia am terminat Facultatea de stiinte politice si administrative Babes-Bolyai, 3 ani la zi si mi-am luat licenta. Sunt interesata daca studiile mele sunt bune sau ... (vezi toată discuția)
Angajat vama  Buna,ce acte si ce fel de studii sunt necesare pentru a lucra in vama?Care ar fi domeniile in vama?Se poate lucra pe un post in vama doar cu diploma de opt ... (vezi toată discuția)