avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale NSSM
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

NSSM

Unde pot gasi norme specifice de sanatate si securitate in munca pt.activitati de verificari piese / control piese ?
Cel mai recent răspuns: albina333 , utilizator 21:30, 27 Noiembrie 2012
davideg a scris:

... daca suntet asa de sigur, dar sa stiti ca nu exista rating 11, ca m-am interesat.

Pana la urma, castiga cineva un razboi surd incarcat de ironie? :)
Ar fi util chiar si la schimb, cineva care detine ...cum si altii detin normele specifice in format electronic , bineinteles utile celor din domeniu ..si nu numai, pentru intocmirea IPSSM-urilor mult ravnite
Ultima modificare: Vineri, 20 Martie 2009
pepelino, utilizator
colectia NSSM o gasesti pe [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitate alpinist utilitar dupa 45 ani. myrk34 myrk34 Va salut. Va rog cu mult respect sa-mi spuneti daca mai pot continua activitatea de alpinist utilitar (industrial) in cadrul societatii unde imi desfasor ... (vezi toată discuția)
Nssm TomaCotorogea TomaCotorogea Buna ziua, Am si eu o intrebare: prin ce lege sau normativ s-au abrogat NSSM-urile? Eu stiu ca s-au abrogat odata cu legea 319/2006 si HG 1425/2006 dar ... (vezi toată discuția)
Norme ssm 00ionutz00 00ionutz00 Buna ziua! As dori sa stiu daca normele specifice NSSM 25 referitoare la acoperiri metalice mai sunt in vigoare sau au fost abrogate odata cu apartia legii ... (vezi toată discuția)