avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Compenta expertiza
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Compenta expertiza

Un expert tehnic judiciar, poate efectua o expertiza asupra valorii consolidarii unui imobil, dupa intocmirea unui proiect tehnic, avand la baza studii de arhitectura ( nu studii despre structura imobil)?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 13:33, 10 Ianuarie 2013
S-a facut obiectiuni la expertiza. S-a demonstrat ca devize ca ceea ce s-a mentionat in expertiza nu este adevarat. Nu au fost facute mentiuni la acte normative. Daca proiectul insotit de deviz contine 23 pagini, expertul in prima faza nu a tinut cont. Din discutiile verbale cu acesta a rezultat faptul ca studiile sale sunt de arhitectura nu structura.
Trebuie sa asteptati hotararea instantei de judecata, in urmatoarea sedinta, care va analiza toate aspectele din dosar.
In functie de hotararea instantei puteti solicita o contraexpertiza si un expert parte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza evaluare subzidire TDorina TDorina Printre altele, intr-un proces civil, instanta a dispus efectuarea unei expertize tehnice extrajudiciare, avand ca obiect stabilirea valorii de consiolidare a ... (vezi toată discuția)
Cine poate efectua o expertiza judiciara prin care se stabileste care este valoarea de consolidare a unei fundatii la imobil? TDorina TDorina Intr-un proces s-a dispus efectuarea unei expertize judiciare pentru a se stabili care este valoarea de consolidare a unei fundatii la imobil. Poate un expert ... (vezi toată discuția)
Evaluare costuri subzidire carmen_rusu carmen_rusu Printr-o expertiza, expetul tehnic judiciar a cosntatat ca imobilul are o fundatie atipica, intre 25-30 cm. Totodata a constatat existenta si altor vicii. ... (vezi toată discuția)