avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Costul apei in Bucuresti
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Costul apei in Bucuresti

Buna seara, a-si dori sa imi spuneti cat este metru cub de apa calda si rece in Bucuresti,.....care este pretul caldurii..... pentru ca la noi la asociatia de proprietari ....presedinte are preturi proprii,,,

va multumesc...
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 05:17, 30 Ianuarie 2014
Solicitati presedintelui sa va spuna cum a ajuns la acea suma , un raspuns ar fi : ca nu este posibil ci imposibil , nu am auzit de asa suma !
Aeasta solicitare o faceti in urma unei petitii cu nr de inregistrare si sa va detalieze cum a ajuns la acea suma , s ar putea sa aiba dreptate ! dar nu cred .
In general , acestea sunt sumele pe care le a enumerat Doamna elga .
multumesc pentru raspuns.dar am ramas surprinsi,pe luna decembrie a venit mult mai putin,iar dintrodata p luna ianuarie o suma foarte mare.m facut calculul la AC am avut 222 lei la 12 mc , vine 18,50, mi se pare o suma mare si la AR 9,5 lei mc.acum cer parerea voastra,daca ati mai auzit si in alta parte de aceste sume.banuiesc ca nu conteaza zona unde stai,stam in sector 2, preturile ar trebui sa fie la fel ! un raspuns?
inca o precizare,nu doar noi avem acest pret la apa,tot blocul are acest pret.........
Nu conteaza zona din Bucuresti sau, in cazul apei calde, conteaza prea putin. Asa cum v-am zis pretul apei calde depinde de cate Gcal se folosesc pentru incalzirea ei.
Astfel daca in blocul dv. temperatura de livrare a mc de AC a fost de 50 C si in Drumul Taberii a fost de 60 C medie lunara, atunci, sigur, in Dr. Taberii va fi mai scump mc de AC.

Dar la dv., repet, pretul nu este cel din factura, ci un pret mai mare din cauza pierderilor. Daca va uitati pe lista e posibil sa nu vedeti o rubrica separata de "Pierderi apa".
Daca este asa, atunci calculul este corect.

Listele de plata pe luna IANUARIE 2014 vor fi afisate abia dupa data de 10 februarie 2014, deci atentie la termene...
Incercati sa solicitati clarificari de la asociatie, asa cum s-a scris mai sus - aveti acest drept in primele 10 zile dupa afisarea listelor de plata.

Alte discuții în legătură

Calcul apa marianionescu1 marianionescu1 Buna ziua, Imi poate spune cineva daca exista o formula de calcul a apei reci ? Dar a apei calde? Si care-i/-s? M-ar interesa in sectorul ... (vezi toată discuția)
Apa rece pentru ...apa calda! peraspera peraspera Cum calculari dv ceea ce trensmite RADET catre Apa Nova si Apa Nova factureaza? \" 265 mc. apa rece pentru incalzire apa calda. Apoi, Radet scrie ca a consumat ... (vezi toată discuția)
Pretul exact al unui metru cub de apa calda/apa rece calcan calcan Buna ziua Am marea rugaminte daca este posibil sa-mi raspundeti la cateva intrebari,intr-un timp cat mai scurt,datorita faptului ca preturile si costurile ... (vezi toată discuția)